Napisano 18 Wrzesień 201212 l Czesc, Grafika 3d zajmuje sie od ok pol roku po tym, jak kolega pokazał mi 3DsMaxa . Dzis wrzucam pierwsza swoja prace po zalozeniu konta. Wiem, ze zawsze nalezy zaczynac od concept-artu zatem załaczam go tez pod grafiką 3D. Zainspirowała mnie piosenka O.S.T.R'a - Dzieci Kwiaty oraz Głucha Noc Peji. Mam w przyszłosci nadzieję rozwijac dalej moje zdolnosci w concept arcie oraz grafice 3D. Myslę też o animacji. Całość złozona w programie Adobe Photoshop CS6 bo tylko taki był za darmo na sieci. i koncept: Czekam na komentarze i pozdrawiam !
Napisano 18 Wrzesień 201212 l Heh szczerze to co napisales i co pokazales mam wrazenie ze to jakas prowokacja :). Wiadomo ze dopiero zaczynasz, wiec nie pisze tego w odniesieniu do poziomu pracy. Po prostu nie wiem jak te utwory zainspirowaly cie do wymodelowania takiej lazienki:] i tak poza tym nie wiem do czego tu byl ci potrzebny PS. BTW cos slabo szukales tych darmowych programow. Jest np bardzo darmowy GIMP i watpie ze PS byl za darmo, chyba ze na promocji na torrentach :]. Generalnie jesli jesli to nie jakas prowokacja to pracuj dalej bo jeszcze sporo pracy przed toba;)
Napisano 19 Wrzesień 201212 l Cześć, dzieki za odzew! Chyba wlasnie forum jest od tego, zeby moc pokazac swoje pierwsze kroki i liczyc na komentarz : ) PS to trial - uzylem go do korekcji barwnej - co o niej sądzisz ? :) Dzieki i pracuje nad tym dalej, ale powiedz, czy masz jakies konkretne uwagi albo zrodla z ktorych moglbym korzystac ? PzK
Napisano 19 Wrzesień 201212 l Elegancko jak na pierwszę pracę - i piszę całkiem poważnie. Zrezygnowałbym z biało - różowej obramówki, nieco ujmuje całości. Podoba mi się lampka w umywalce :)