NemoStudio Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Świetna wizka . Czy możesz powiedzieć czy dużo elementów jest tutaj 2d ? wnętrza biurowców również wszystko 3d ? Ogólnie macie świetne exteriory, gratulacje. pozdrawiam, GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Bardzo fajny obrazek, podoba mi się. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugibugi Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Rewelacja! Bardzo mi się podoba. Jedyne do czego można by się przyczepić to sylwetki ludzi spacerujących powinny być rozmyte, chyba że zatrzymali sie specjalnie na czas robienia fotki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Fajna pracka. Brakuje mi tylko tutaj jakiejś agresywności - gorące światło z wnętrza albo połykające scenę chmury na niebie. Jednak to tylko moje widzimisię :) Good work. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NemoStudio Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Dzięki za komentarze i konstruktywną krytykę. Georgas całość wizualizacji jest w 3d za wyjątkiem ludzi na pierwszym planie i delikatnej post produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Świetna praca. Bardzo lubię wizualizacje w takim klimacie nocnym. Świetnie oświetlone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Ja tak ogólnie - naprawdę ładne światło ustawiacie w exteriorach. Ten nocny też ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NemoStudio Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2012 Dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi