Napisano 20 Wrzesień 201212 l Świetna wizka . Czy możesz powiedzieć czy dużo elementów jest tutaj 2d ? wnętrza biurowców również wszystko 3d ? Ogólnie macie świetne exteriory, gratulacje. pozdrawiam, GM
Napisano 20 Wrzesień 201212 l Rewelacja! Bardzo mi się podoba. Jedyne do czego można by się przyczepić to sylwetki ludzi spacerujących powinny być rozmyte, chyba że zatrzymali sie specjalnie na czas robienia fotki:)
Napisano 20 Wrzesień 201212 l Fajna pracka. Brakuje mi tylko tutaj jakiejś agresywności - gorące światło z wnętrza albo połykające scenę chmury na niebie. Jednak to tylko moje widzimisię :) Good work.
Napisano 21 Wrzesień 201212 l Autor Dzięki za komentarze i konstruktywną krytykę. Georgas całość wizualizacji jest w 3d za wyjątkiem ludzi na pierwszym planie i delikatnej post produkcji.
Napisano 22 Wrzesień 201212 l Świetna praca. Bardzo lubię wizualizacje w takim klimacie nocnym. Świetnie oświetlone.
Napisano 22 Wrzesień 201212 l Ja tak ogólnie - naprawdę ładne światło ustawiacie w exteriorach. Ten nocny też ładny.