danielgol Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Witam Prace wykonałem w 3ds maxie, vray, ps mile widziane komentarze [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 ogolnie bardzo fajnie, najbardziej razi drzewo i bardzo nasycony jest caly render, mogles dac wieksza rozdzialke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Fajnie, rozdziałke to byś dał tak jak kolega powyżej mówi i te kolory trochę ściągnąć w ps i będzie naprawdę ładnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielgol Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Super dzięki za porady, tak patrząc na to drzewo i kolory macie racje. Z drzewem chciałem zrobić coś żeby było bardziej żywe aż przegiąłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 na liscie musial bys dac sss'a albo 2 sided z translucency Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Mnie tutaj razi sporo elementów. Rozumiem, że wizualizacja miala być taka miejska. Z lewej strony niebieska loggia przybrudzona, dalej widzimy wersję niezabrudzoną. Spora powtarzalność tekstur, która rzuca się w oczy. Na pewno można poprawić tekstury, aby nie powtarzały się w sposób tak widoczny. Tło również wydaje mi się odstawać od renderu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi