danielgol Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 Witam Prace wykonałem w 3ds maxie, vray, ps mile widziane komentarze [/img]
plasti Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 ogolnie bardzo fajnie, najbardziej razi drzewo i bardzo nasycony jest caly render, mogles dac wieksza rozdzialke
shadowsexpe Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 Fajnie, rozdziałke to byś dał tak jak kolega powyżej mówi i te kolory trochę ściągnąć w ps i będzie naprawdę ładnie ;)
danielgol Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Napisano 21 Wrzesień 2012 Super dzięki za porady, tak patrząc na to drzewo i kolory macie racje. Z drzewem chciałem zrobić coś żeby było bardziej żywe aż przegiąłem :)
plasti Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 na liscie musial bys dac sss'a albo 2 sided z translucency
adek Napisano 22 Wrzesień 2012 Napisano 22 Wrzesień 2012 Mnie tutaj razi sporo elementów. Rozumiem, że wizualizacja miala być taka miejska. Z lewej strony niebieska loggia przybrudzona, dalej widzimy wersję niezabrudzoną. Spora powtarzalność tekstur, która rzuca się w oczy. Na pewno można poprawić tekstury, aby nie powtarzały się w sposób tak widoczny. Tło również wydaje mi się odstawać od renderu.
Rekomendowane odpowiedzi