Napisano 23 Wrzesień 201212 l Witam postanowiłem sie podzielić rpg, które tworze powoli. Z radością przyjme wszelkie rady :) Pozdrawiam:
Napisano 23 Wrzesień 201212 l Autor Na wstępie warto powiedzieć, czy robisz to z tutoriala czy sam. Jest to na podstawie tutoriala, ale nie zawsze sie trzymam go, poniewaz nie zawsze wychodzi wszystko jak tam jest i zmieniam niektore rzeczy. tutaj efekt planowany efekt koncowy: link do tutka : http://cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3d-studio-max/model-a-high-poly-rpg-rocket-launcher-in-3ds-max-day-1/ i tutaj mam pytanie: jak widac moje zrzuty to zwykly printscreen poniewaz w renderze nie jestem w stanie uzyskac takiego detalu jak tutaj, oraz podobnego efektu oswietlenia ( w tutku nie jest to wyjasnione). Temat zalozylem niejako przyszlosciowo, poniwaz po skonczeniu tego projektu planuej nastepny zrobic juz wlasnorecznie bez zadnego tutoriala
Napisano 25 Wrzesień 201212 l Autor Otrzymany efekt koncowy: chyba nie ma zle jak na 1 projekt wziety na serio :D Edytowane 26 Wrzesień 201212 l przez szpic