Napisano 30 Wrzesień 201212 l Witam, robiłem moje autko gdyż nagle skoczyło mi takie coś Patrzałem i na początku, i na końcu, ale żadnych vertexów ani krawędzi tam nie ma. Jakieś pomysły na rozwiązanie tego dramatycznego problemu ?
Napisano 1 Październik 201212 l Tak jakby nie za bardzo zadziałało... Jakieś inne rozwiązania ? Tak propo, od czego mogło mi się to zrobić ?
Napisano 2 Październik 201212 l Abstrahując od tego co ci się zrobiło i jak to się zrobiło, model zacznij od nowa ;)
Napisano 3 Październik 201212 l siatki za pięknej nie masz, więc faktycznie można by to ogólnie zacząć od nowa. Takie kreski których się nie da kliknąć mogą pochodzić od LookAt Constraint i to można wyłączyć żeby się nie wyświetlało. Ale nie sądzę, abyś miał u siebie LookAt Constr. bo i po co, chyba że coś przez przypadek klikałeś
Napisano 3 Październik 201212 l Cóż, zgodzę się, siatka za piękna nie jest ale tutaj się trochę bawiłem, poznawałem opcje. Ogólnie model z siatką wygląda tak: Bacry, szkoda mi tak trochę zacząć od nowa, bynajmniej ten sam model. Tak szczerze to mój pierwszy taki poważny projekt. Oczywiście nie próżnowałem i zacząłem robić inny model. Właśnie jestem w trakcie robienia szyb i udoskonalania całokształtu samochodu. Z pewnością się pochwalę jak go zrobię ^ ^ numnah, nawet nie zdążyłem sprawdzić podanej przez Ciebie opcji ; d zrobiłem to w inny sposób. Dopiero teraz zauważyłem taką opcję, która się zwie "Remove Isolated Vertices". Chyba nie muszę tłumaczyć bo to wiadomo o co chodzi. Problem rozwiązany. Dzięki wszystkim za pomoc ^ ^