xmass Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Hej, ostatnio wygrzebałem z dysku stary projekcik (jakieś 2 lata na karku) pokoju dla synka mojego kolegi. Całość powstała w jakieś 10h wraz z renderami i post'em. Nie jes to może jakieś mistrzostwo, ale koledze się podobało:). Praca nie spełnia "wymogów" ale postanowiłem ją pokazać, abyście mogli porzucać mięchem;). Komentarze mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 3/6 Wyrenderował bym to jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Wali po oczach... ale spoko :). Jakis bump na podloge by sie przydal. Chyba troche za mocne oclusion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 7 Październik 2012 Autor Share Napisano 7 Październik 2012 Dzięki za komentarze. Rzeczywiście ,nie jest to najlepsza jakość pracy, wiele rzeczy mogło być lepsze, ale starałem się zmieścić w 12h. pracy. Nie jest to komercyjny projekt, tylko dla pokazania mojemu kumplowi jak może wyglądać pokój po remoncie. Miało być skromnie, w zasięgu przeciętnego polaka zarabiającego na łape 1500 netto. Renderować nie będe bo ta praca ma ponad 2 lata, więc nie widze sensu rozgrzebywać wszystko od nowa;). Cheers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 (edytowane) uu widzę że ma Aerona w pokoju, pozazdrościć młodemu ;) Bardzo czytelna wizualizacja aczkolwiek materiały wymagały by poprawy. pozdrawiam, GM Edytowane 7 Październik 2012 przez Georgas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi