Garret Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Witam Gdzie można znaleźć pełny opis, tutorial Brazila w języku polskim lub angileskim?? Wiem że kolega M@ti napisał już bardzo dobry opis ale za mało jest w nim opisanych funkcji. Wiem, że będzie kontynuacja ale kiedy....? Pozdrawiam Garret Bywajcie!
filuh Napisano 26 Marzec 2003 Napisano 26 Marzec 2003 mógłby ktoś podać link do tego tutka! bede wdzieczny! dopiero zainstalowałem i strasznie mam kanciaste boki! pewnie jakis filtr! dzieki!
filuh Napisano 27 Marzec 2003 Napisano 27 Marzec 2003 dzieki za taką odpowiedź! zamiast dawac takie rady, proponuje sie nie odzywac!
Gość Karawan Napisano 27 Marzec 2003 Napisano 27 Marzec 2003 manual jest dolaczony do pelnej wersji brazila (1.0) w plikach html
filuh Napisano 27 Marzec 2003 Napisano 27 Marzec 2003 ja niby mam pełną wersje ale manuala nie widze! moze jednak dacie linka do tego tutoriala!
Gość User190 Napisano 28 Marzec 2003 Napisano 28 Marzec 2003 Filuh - review jest na mojej stronce, co do tutoriali, jak masz pełną, oryginalną wersję to powinieneś dostać tutoriale od splutterfish :-PPP Podejrzewam jednak, że nie masz pełnej wersji, a więc postaraj się poczytać manuala - to wbrew pozorom genialne źródło informacji!!!!
barm Napisano 28 Marzec 2003 Napisano 28 Marzec 2003 jesli masz wersje pelna inaczej to manual jest w Maxroot/docs
Garret Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Napisano 1 Kwiecień 2003 Chętnie bym zajżał do tego manuala, ale też go nie mam... Pozdrawiam Garret P.S. Jak uzyskać realistyczny metal w Brazilu
Pablo Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 opis poszczegolnym funkcji znajdziecie na stronie [email protected] juz Wam o tym mowil..ale chyba nie wiecie jaki jest adres :D...wiec Wam go podaje http://www.zs1.bochnia.pl/%7Emt/arts_view.php?nr=13 pozdro
fotoas Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 http://docs.splutterfish.com/sflatest/examples/ wszystko co powinienes wiedziec o Brazilu jest TU !! milego studiowania i sciagania !! fotoas
Rekomendowane odpowiedzi