mowok Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 Witam Wrzucam kilka ujęc tematu, nad którym obecnie pracuję. Na razie część salonowa z aneksem kuchennym, dojdzie jeszcze łazienka i kilka sypialni. Salon będzie jeszcze nieco modyfikowany, ze swojej strony też muszę wnieśc kilka poprawek, ale wrzucam to co do tej pory udało się wykonać. Projekt nie jest mój, tylko wizualizacje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 Całkiem przyjemne. Niepotrzebne bliki na guzikach kanapy/sofy. Strasznie kiczowato to wygląda. Nie wiem też za bardzo, co robi klamka w ścianie widoczna na dwóch ostatnich ujęciach, hehe. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 Nie wiem też za bardzo, co robi klamka w ścianie widoczna na dwóch ostatnich ujęciach, hehe. Tajne przejście do Lwowa;) To co wyżej, ale poprawiłbym materiał kanapy bo wydaje się dziwacznie jakby zblurowana (chociaż podejrzewam że zniszczyłeś ją w postprodukcji). Nie wiem z czego to wynika, ale ten twój DOF jest strasznie nieprzyjemny w odbiorze. Jaką metodą robiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 Całkiem przyjemne. Niepotrzebne bliki na guzikach kanapy/sofy. Strasznie kiczowato to wygląda. Nie wiem też za bardzo, co robi klamka w ścianie widoczna na dwóch ostatnich ujęciach, hehe. Pozdr To nie są przypadkiem drzwi z rodzaju "Secret"? Widać od góry kontury otworu drzwiowego ;) Jednak wersja z Lwowem mi się bardziej podoba ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozo Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 To co to za secret jak widać kontury i klamkę? :D Tak projektowo to mi tylko nie leżą te krzesła z czarnymi oparciami (nie za duże jakieś?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 14 Październik 2012 Share Napisano 14 Październik 2012 Mnie się podoba ale nad podłogą można jeszcze posiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi