Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich.

Jestem tu nowy i modelowaniem zajmuje się dopiero od 2 miesięcy, nie mam jeszcze zbyt doświadczenia:), także prosił bym o wszystkie uwagi jakie macie odnośnie do tego modelu, wykonanie zajęło mi około 2 tygodnie. Planuje go o teksturować ale nie wiem czy dam radę.

Pozdrawiam

Edytowane przez Fontana

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pokaż refernecje tego pojazdu to będzie łatwiej coś powiedzieć. Jak na 2 tygodnie to jest całkiem ok

Napisano

nie chcę przytaczać ale dokładnie taki sam model był/jest już na tym forum, chyba z okazji turnieju game art, wykonany z teksturami. Polecam poszukać (chyba) w dziale game art.

Napisano
  • Autor

Odbiega w szczegółach bo tak ma być, jeżeli ktoś jest chodź trochę zapoznany z Tematem Wh40k będzie wiedział, że kazy pojad wygląda inaczej, zależyto od gustu twórczego jak i już flafowo od kompani w której służy.

Napisano
Odbiega w szczegółach bo tak ma być

Hasło wytrych, który powoduje, że nie ma co komentować. Chyba że oczekujesz na komentarze w rodzaju "superaśny przaśny model"

Napisano
  • Autor

Bardziej oczekiwałem, że "ale chujo..." ;p, nie ma co gdybać na temat szczegółów bo każdy robi tak jak chce, a co do tekstur co polecacie bo niestety nie za bardzo wiem jak do tego się zabrać.