Napisano 14 Październik 201212 l Witam wszystkich. Jestem tu nowy i modelowaniem zajmuje się dopiero od 2 miesięcy, nie mam jeszcze zbyt doświadczenia:), także prosił bym o wszystkie uwagi jakie macie odnośnie do tego modelu, wykonanie zajęło mi około 2 tygodnie. Planuje go o teksturować ale nie wiem czy dam radę. Pozdrawiam Edytowane 14 Październik 201212 l przez Fontana
Napisano 14 Październik 201212 l Pokaż refernecje tego pojazdu to będzie łatwiej coś powiedzieć. Jak na 2 tygodnie to jest całkiem ok
Napisano 14 Październik 201212 l nie chcę przytaczać ale dokładnie taki sam model był/jest już na tym forum, chyba z okazji turnieju game art, wykonany z teksturami. Polecam poszukać (chyba) w dziale game art.
Napisano 15 Październik 201212 l Całkiem fajnie tylko odbiega w szczegółach od tego na zdjęciu. Teraz trzeba dobrze zrobić tekstury.
Napisano 15 Październik 201212 l Autor Odbiega w szczegółach bo tak ma być, jeżeli ktoś jest chodź trochę zapoznany z Tematem Wh40k będzie wiedział, że kazy pojad wygląda inaczej, zależyto od gustu twórczego jak i już flafowo od kompani w której służy.
Napisano 15 Październik 201212 l Odbiega w szczegółach bo tak ma być Hasło wytrych, który powoduje, że nie ma co komentować. Chyba że oczekujesz na komentarze w rodzaju "superaśny przaśny model"
Napisano 15 Październik 201212 l Autor Bardziej oczekiwałem, że "ale chujo..." ;p, nie ma co gdybać na temat szczegółów bo każdy robi tak jak chce, a co do tekstur co polecacie bo niestety nie za bardzo wiem jak do tego się zabrać.