Fontana Napisano 14 Październik 2012 Napisano 14 Październik 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem tu nowy i modelowaniem zajmuje się dopiero od 2 miesięcy, nie mam jeszcze zbyt doświadczenia:), także prosił bym o wszystkie uwagi jakie macie odnośnie do tego modelu, wykonanie zajęło mi około 2 tygodnie. Planuje go o teksturować ale nie wiem czy dam radę. Pozdrawiam Edytowane 14 Październik 2012 przez Fontana
BLADE Napisano 14 Październik 2012 Napisano 14 Październik 2012 Pokaż refernecje tego pojazdu to będzie łatwiej coś powiedzieć. Jak na 2 tygodnie to jest całkiem ok
piopiowawa Napisano 14 Październik 2012 Napisano 14 Październik 2012 nie chcę przytaczać ale dokładnie taki sam model był/jest już na tym forum, chyba z okazji turnieju game art, wykonany z teksturami. Polecam poszukać (chyba) w dziale game art.
Bacry Napisano 15 Październik 2012 Napisano 15 Październik 2012 Całkiem fajnie tylko odbiega w szczegółach od tego na zdjęciu. Teraz trzeba dobrze zrobić tekstury.
Fontana Napisano 15 Październik 2012 Autor Napisano 15 Październik 2012 Odbiega w szczegółach bo tak ma być, jeżeli ktoś jest chodź trochę zapoznany z Tematem Wh40k będzie wiedział, że kazy pojad wygląda inaczej, zależyto od gustu twórczego jak i już flafowo od kompani w której służy.
Bacry Napisano 15 Październik 2012 Napisano 15 Październik 2012 Odbiega w szczegółach bo tak ma być Hasło wytrych, który powoduje, że nie ma co komentować. Chyba że oczekujesz na komentarze w rodzaju "superaśny przaśny model"
Fontana Napisano 15 Październik 2012 Autor Napisano 15 Październik 2012 Bardziej oczekiwałem, że "ale chujo..." ;p, nie ma co gdybać na temat szczegółów bo każdy robi tak jak chce, a co do tekstur co polecacie bo niestety nie za bardzo wiem jak do tego się zabrać.
Rekomendowane odpowiedzi