krzychuc4d Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 (edytowane) wizualizacje przygotowane dla ann-rol.pl Edytowane 16 Październik 2012 przez krzychuc4d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu "Galeria 3D (Finished Works 3D)". Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy POST. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inky Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 Cześć, Osobiście najbardziej podobają mi się dwie pierwsze propozycje, czyli wizualizacja żaluzji drewnianej oraz aluminiowej. Mają fajną kompozycję, widoczna spirala. Jeśli chodzi o typografie to bym nad nią jeszcze popracował. Podsumowując podoba mi się. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 bardzo fajne. całość mi się podoba. chętnie przyjąłbym na klatę takie zlecenie. handlowałem kiedyś osłonami :) super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Napisano 17 Październik 2012 Share Napisano 17 Październik 2012 Nie używałbym wersalików do takich długich tekstów. Pousuwaj spójniki z końców wierszy. Dodaj polskie znaki i zmień kierunek flag tekstu :) Tyle jeśli chodzi o typo. Plus za pomysł prezentacji. Fajnie, że wprowadzasz dynamike do statycznych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 18 Październik 2012 Share Napisano 18 Październik 2012 Bardzo fajne i żywe przedstawienie produktu. Zdawałoby się, że temat mało ciekawy, ale udało Ci się z niego wyciągnąć przyjemny i zachęcający klimat. Bardzo mi się podoba. Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuc4d Napisano 23 Październik 2012 Autor Share Napisano 23 Październik 2012 dzięki za komentarz, zapamiętam i poprawie przy następnej okazji. Na moje szczęście :) głównym zadaniem było tylko opracowanie wizualizacji. Klient oczekiwał czegoś nowego w temacie rolet, markiz itd. Cieszy fakt że wasze komentarze wskazują na dość dobry rezultat. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi