Napisano 16 Październik 201212 l wizualizacje przygotowane dla ann-rol.pl Edytowane 16 Październik 201212 l przez krzychuc4d
Napisano 16 Październik 201212 l Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu "Galeria 3D (Finished Works 3D)". Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy POST. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).
Napisano 17 Październik 201212 l Cześć, Osobiście najbardziej podobają mi się dwie pierwsze propozycje, czyli wizualizacja żaluzji drewnianej oraz aluminiowej. Mają fajną kompozycję, widoczna spirala. Jeśli chodzi o typografie to bym nad nią jeszcze popracował. Podsumowując podoba mi się. Pozdrawiam
Napisano 17 Październik 201212 l bardzo fajne. całość mi się podoba. chętnie przyjąłbym na klatę takie zlecenie. handlowałem kiedyś osłonami :) super.
Napisano 17 Październik 201212 l Nie używałbym wersalików do takich długich tekstów. Pousuwaj spójniki z końców wierszy. Dodaj polskie znaki i zmień kierunek flag tekstu :) Tyle jeśli chodzi o typo. Plus za pomysł prezentacji. Fajnie, że wprowadzasz dynamike do statycznych rzeczy.
Napisano 18 Październik 201212 l Bardzo fajne i żywe przedstawienie produktu. Zdawałoby się, że temat mało ciekawy, ale udało Ci się z niego wyciągnąć przyjemny i zachęcający klimat. Bardzo mi się podoba. Sz.
Napisano 23 Październik 201212 l Autor dzięki za komentarz, zapamiętam i poprawie przy następnej okazji. Na moje szczęście :) głównym zadaniem było tylko opracowanie wizualizacji. Klient oczekiwał czegoś nowego w temacie rolet, markiz itd. Cieszy fakt że wasze komentarze wskazują na dość dobry rezultat. Dzieki