Gizmo74 Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 Witam wszystkich :) Jestem nowym członkiem tego forum i chciałbym się na wzajem z wami dzielić swoimi doświadczeniami z dziedziny grafiki 2d jaki 3d . Na początek wysyłam jedną z moich starszych prac oświetloną wyłącznie światłami omni i directional oraz renderowaną standardowym rendererem Maxa Teraz posiadam MentalRaya i za chiny nie potrafię osiągnąć takich efektów.............nie wiem jak to się dzieje..... Pozdrawiam....nio i napiszcie co myślicie o moim robo ;)
Marcin Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 parcka moze byc od biedy ... sztucznie to wyglada ... (model nie scena) jeszcze jedno : PRZECZYTAJ REGULAMIN (tyczy sie to nazewnictwa tematu)
Gizmo74 Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Napisano 10 Sierpień 2004 aha...już wiem...Tylko ja jako jedyny żle nazwałem swój temat.....zawsze coś pokićkam....
SansSerif Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 co do regulaminu to jw praca ma bardzo ciekawy koncept. baaardzo mi sie podoba zestawienie materialow postaci i kolorystyka. za to tlo jest do bani, na concrete chyba lepiej by sie prezentowal.
Fr3d3k Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 A mozesz pokazac całość ?.... czy jest tylko łepek ?
Gizmo74 Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Napisano 10 Sierpień 2004 No niestety....niżej wiszą już tylko kable ;))) Robiłem tą scenę jakieś półtora roku temu i nie za bardzo chce mi się do niej wracać.
Rekomendowane odpowiedzi