Napisano 10 Sierpień 200420 l Witam wszystkich :) Jestem nowym członkiem tego forum i chciałbym się na wzajem z wami dzielić swoimi doświadczeniami z dziedziny grafiki 2d jaki 3d . Na początek wysyłam jedną z moich starszych prac oświetloną wyłącznie światłami omni i directional oraz renderowaną standardowym rendererem Maxa Teraz posiadam MentalRaya i za chiny nie potrafię osiągnąć takich efektów.............nie wiem jak to się dzieje..... Pozdrawiam....nio i napiszcie co myślicie o moim robo ;)
Napisano 10 Sierpień 200420 l parcka moze byc od biedy ... sztucznie to wyglada ... (model nie scena) jeszcze jedno : PRZECZYTAJ REGULAMIN (tyczy sie to nazewnictwa tematu)
Napisano 10 Sierpień 200420 l Autor aha...już wiem...Tylko ja jako jedyny żle nazwałem swój temat.....zawsze coś pokićkam....
Napisano 10 Sierpień 200420 l co do regulaminu to jw praca ma bardzo ciekawy koncept. baaardzo mi sie podoba zestawienie materialow postaci i kolorystyka. za to tlo jest do bani, na concrete chyba lepiej by sie prezentowal.
Napisano 10 Sierpień 200420 l Autor No niestety....niżej wiszą już tylko kable ;))) Robiłem tą scenę jakieś półtora roku temu i nie za bardzo chce mi się do niej wracać.