Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, na wstępie chcę Was poinformować iż jestem nowy na forum więc liczę na Waszą wyrozumiałość ;). Ostatnio zabrałem się za 3dmaxa i chcę z Wami podzielić się moimi pierwszymi, skromnymi "osiągnięciami". Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana. Prace powstały w chwili wolnej aby poćwiczyć modelowanie. Wszystkie modele oprócz modelu posągu buddy zrobiłem sam. Pozdrawiam.

7196457.jpg

oraz

7058774.jpg[ATTACH=CONFIG]87844[/ATTACH]

Edytowane przez ITImen

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witamy na forum! Całkiem przyjemne, gratuluję ukończonych prac. Z aliasingiem powalcz jeszcze przy robocie! :)

Napisano

Hej, Jesli to Twoje poczatki - to kawal dobrej roboty, przy oswietleniu i materialach. Gratuluje ! Na pierwszym obrazku, masz klimatyczne oswietlenie, ale zwroc uwage, ze podloze jest jakby oswietlone czyms zupelnie innym. Jest to jedyna rzecz ktora mnie razi w tym obrazku. Co do drugiego, mam wrazenie jakby cos nie tak bylo z proporcjami, troche bardziej wyglada to na budowle z klockow, anizeli prawdziwa swiatynie - wydaje mi sie ze mozesz to w latwy sposob skorygowac bawiac sie focal lenght etc. i nieco pomniejszajac cegly tudziez dodajac nieco wiecej detalu na podlozu. Podejrzewam, ze juz do prac nie wrocisz, ale to w sumie takie spostrzezenia z mojej strony ktore moze zastosujesz w przyszlosci.

Masz mozliwosc pokazania renderow bez post produkcji? ciekaw jestem jak wygladal swiezo wypluty obrazek z maxa.

Napisano

Mogę pokazać jedynie pierwszą prace bez post-produkcji bo tylko ją mam jeszcze na dysku.

http://jrr.piasta.pl/freeSpace/mech.jpg

Co do dalszego "wykończenia" prac to masz racje, raczej ich nie skończę. Wolę przeznaczyć energię na nowe pomysły które mam teraz w głowie. Dzięki za uwagi, na pewno zostaną wykorzystane w przyszłości.