Berger Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Witam, Wrzucam mały projekt robiony dla siebie, jego celem było stworzenie renderu przypominającego nieco te broszurkowe - przekolorowane itd. Model pochodzi ze zbioru Evermotion, ja ustawiałem część materiałów wozu pod render, światło, mixy hdrek i postprodukcje. HDRI z tłem to jakieś stary darmowy set z maground czy jakiś innych. Pozdrawiam Edytowane 29 Październik 2012 przez Berger
Amok Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 uwielbiam tą fure , daje 5 100% profeska
maciek.m Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 Fajnie, ale jak dla mnie to auto jest za jasne przez co niewkomponowuje sie w tlo. Widać na boku auta ze hdrka jest w dzien a tlo przed autem w kompletnym mroku. No i przydalo by sie rozmyc hdrke bo z tylu jest statyczna barierka odbijajaca sie w zderzaku :)
plasti Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 bardzo fajnie, ale lakier jak material bombki choinkowej imho :)
Berger Napisano 29 Październik 2012 Autor Napisano 29 Październik 2012 Dzięki, dorzuciłem shot które postpro wykonałem dopiero dzisiaj. maciek.m: Dzięki, faktycznie wózek troche za jasny, a co do braku rozmycia HDRI to jakoś całkowicie mi to wypadło z głowy, ale już trudno :P A HDRI jest z tej samej serii co tło.
max_1989 Napisano 29 Październik 2012 Napisano 29 Październik 2012 Czesc Berger, dolaczam sie do przedmowcow + dodaje referencje od siebie, ktora moze Ci pomoc. Widac na niej ze samochod jest wyraznie ciemniejszy, oraz, ze jest jakby wiecej blinkow / szczegolow na lakierze zwiazanych z refleksami. http://licensing.rtt.ag/images/stories/940x400_realtime_interactive_intro.jpg
Rekomendowane odpowiedzi