Berger Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Witam, Wrzucam mały projekt robiony dla siebie, jego celem było stworzenie renderu przypominającego nieco te broszurkowe - przekolorowane itd. Model pochodzi ze zbioru Evermotion, ja ustawiałem część materiałów wozu pod render, światło, mixy hdrek i postprodukcje. HDRI z tłem to jakieś stary darmowy set z maground czy jakiś innych. Pozdrawiam Edytowane 29 Październik 2012 przez Berger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 uwielbiam tą fure , daje 5 100% profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 Fajnie, ale jak dla mnie to auto jest za jasne przez co niewkomponowuje sie w tlo. Widać na boku auta ze hdrka jest w dzien a tlo przed autem w kompletnym mroku. No i przydalo by sie rozmyc hdrke bo z tylu jest statyczna barierka odbijajaca sie w zderzaku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 bardzo fajnie, ale lakier jak material bombki choinkowej imho :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 29 Październik 2012 Autor Share Napisano 29 Październik 2012 Dzięki, dorzuciłem shot które postpro wykonałem dopiero dzisiaj. maciek.m: Dzięki, faktycznie wózek troche za jasny, a co do braku rozmycia HDRI to jakoś całkowicie mi to wypadło z głowy, ale już trudno :P A HDRI jest z tej samej serii co tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 Czesc Berger, dolaczam sie do przedmowcow + dodaje referencje od siebie, ktora moze Ci pomoc. Widac na niej ze samochod jest wyraznie ciemniejszy, oraz, ze jest jakby wiecej blinkow / szczegolow na lakierze zwiazanych z refleksami. http://licensing.rtt.ag/images/stories/940x400_realtime_interactive_intro.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi