Tomek Kosiorek Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 To jest jedna z ocalalych prac i jedyna ktora chcialbym abyscie ocenili-byla rysowana 7 lat temu na zaliczenie w kategorii plakat(niestety jakosc nie najlepsza-scan):(
SiD Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Przykro mi stary bardzo chciałbym to oceniec ale nie iwem czemu u mnie pisze ze nie moze pokazac obrazka :( przykro mi naprawde
SiD Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Oo cholerka za drugim razem mi pokazało heheh Bardzo fajniasty plakat ale nie kumam tego napisu i co do tego ma oko oko powinno byc za mglą ze ejst slepe nie zauwarza duszy małego człowieka a albo to ten chłopak stoji a wkoo niego on taki sam ale wygladający jak duch taki przeroczysty i wtedy moło by to pisac mały człowiek moze wmeic wielką dusze co ty na to ?
Tomek Kosiorek Napisano 5 Marzec 2003 Autor Napisano 5 Marzec 2003 Napis jest- bo na plakatach zwykle sa napisy-oko......odbior zostawiam ogladaczom pozdrowienia tomek:cool: [Edited on 6-3-2003 by Tomek Kosiorek]
Gotham Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 Technicznie jak najbardziej OK. Ale nie trafia do mnie temat.
Tomek Kosiorek Napisano 6 Marzec 2003 Autor Napisano 6 Marzec 2003 Taaak- i mysle, ze nie trafi do wiekszosci-wtedy bylem zakochany i to mnie natchnelo pozdrowienia tomek;)
Bremen Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 hmm...czy to wielkie oko prezentuje ow wielka dusze ??
Tomek Kosiorek Napisano 6 Marzec 2003 Autor Napisano 6 Marzec 2003 ....moze.....a moze,ze ktos widzi te dusze...nie wiem...im wiecej roznych odbiorow tym b. uniwersalny rysunek pozdrawiam t
SCORPI Napisano 6 Marzec 2003 Napisano 6 Marzec 2003 no mi to się bardzo podoba... talęt masz... lubie właśie takie plakaty które dają do zastanowienia... lub ukazują coś ale nie wiadomo do końca co... mi się strasznie podobały pracki takiego artysty który tworzył między innymi okładki do płyt Pink Floydów...
Tomek Kosiorek Napisano 7 Marzec 2003 Autor Napisano 7 Marzec 2003 :DCiekawe jakie beda dalsze relacje-ciesze sie ze chociaz Tobie SCORPI przypadl do gustu- bo zastanawiam sie wlasnie czy jeszcze czegos nie narysowac-tylko ze golych dziewczyn mam juz dosc(narysowalem sie ich mnostwo w szkole a poza tym np. Gotham zapowiada sie b. dobrze wg. mnie i nie chce konkurowac)wiec mam pomysl na druga pastelowa prace:D
SCORPI Napisano 7 Marzec 2003 Napisano 7 Marzec 2003 nio to siadaj i rób! tez może sie czymś tego typu zajme....
Tomek Kosiorek Napisano 8 Marzec 2003 Autor Napisano 8 Marzec 2003 :D:D:D:D:(:D:D:D:D(to takie podziekowanie)
gomo Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 a ja myślałem ,że dusza jest niewymierna :) chyba że jest jakaś jednostka np spirytusy. a może nawet litry :)
Tomek Kosiorek Napisano 10 Marzec 2003 Autor Napisano 10 Marzec 2003 yyyy....a ja jakos wymierzylem???-wielka to nie znaczy policzalna-ale cenie sobie dowcip-tylko nie gustuje w cynizmie.... pozdrowienia t:D
SCORPI Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 ja bym to jeszcze umieścił nad taflą wody... i żeby z tego oka krople wody spływały i się rozpłyskiwały o talfe... cos w tym stylu... i żeby ten chlopiec siedział tyłem do oka, zrzucał jakieś kamienie, albo maczał ten palec w tej wodzie albo zeby poprostu był skulony... lub coś wytm sensie... i zeby jeszcze cała scena była troche obrócona....
MeG Napisano 20 Marzec 2003 Napisano 20 Marzec 2003 podoba mi sie ! szcegolnie kolory ... ale jest strasznie smutne ... ja bym to nazwala fatum albo jakos tak a pozatym ciekawe inne od wszystkich ;)
Rekomendowane odpowiedzi