Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Myślę, że tu wiecej nie mialo byc. Język tego "czegos" jest dziwny.

Napisano

ta wyglada jak Plemnik zrobiony z piłeczki golfowej ;)

no spoko tylko ze nic w swiecie nie jest idealne tak jak tu w scenie ....

wes tą folie z kandonika troche powyginaj tak zeby wygladala jak z kieszeni/portfela/szafki wyjeta a nie jak wyfrezowana na wzór w frezarce :)

p.s. nawet nie chce slyszec co cie zainspirowalo :)

siakis dobry evoirment zrób i bedzie dobrze .... daj ją na jakims łużku przypuscmy...

Napisano

dobra ostatni moj post tu bo mnie o spamm oskarża

> mozesz tez zrobic dziurkę w opakowaniu tak zeby ten plemnik przez nią wyglądał :)

jest tysiac rozwiazań .... pocwicz.... mozesz zrobic go rowniez na wystawie w kiosku za szybą i plemnika ktory prubuje sie zza tego wydostac .... ;)

Napisano

hehe niezly pomysl :D tylko tak jak juz poprzednicy powiedzieli powyginaj opakowanie i dodaj jakies fajne tlo (bo to nijak sie prezentuje).

Napisano

Beznadziejne - słabo wykonane, słabo oświetlone, łabe textury... ja bym się zastanowił, czy opłaca się w to brnąć.. ale życzę powodzenia...

Napisano

"Durex - masz milion powodów" ... żeby to ulepszyć bo narazie wszystko leży...

Napisano

GI, gi gi gi proszę

rozmyj cienie, dodaj refleksy i specular level do tekstury opakowania, dorób scenke. ;]

Wkurza mnie ten niebieski plane.

Napisano

ten plemnik powinien bc przerazajaco martwy ..a niezadowolony jakby mial zaraz zaplodnic jajeczko:)fajny temat ale popracuj nad tym aby niebyla to praca pt"jest plemnik i jestm fany z podreczika dla malolata tylko "antykoncepcja" martwy plamnik ...pozdro

Napisano

hmm tkaie 2 wnioski

albo ten plemnik jest zajebiscie wielki (biedna kobieta do ktorej on sie probowal dostac wraz ze swoimi kamratami)

albo ktos kto uzywa tej prezerwatywy ma bardzo malego.. wrecz miniaturowego,

a poza tym takie opakowanie raczej inaczej wyglada he