Napisano 11 Sierpień 200420 l ta wyglada jak Plemnik zrobiony z piłeczki golfowej ;) no spoko tylko ze nic w swiecie nie jest idealne tak jak tu w scenie .... wes tą folie z kandonika troche powyginaj tak zeby wygladala jak z kieszeni/portfela/szafki wyjeta a nie jak wyfrezowana na wzór w frezarce :) p.s. nawet nie chce slyszec co cie zainspirowalo :) siakis dobry evoirment zrób i bedzie dobrze .... daj ją na jakims łużku przypuscmy...
Napisano 11 Sierpień 200420 l dobra ostatni moj post tu bo mnie o spamm oskarża > mozesz tez zrobic dziurkę w opakowaniu tak zeby ten plemnik przez nią wyglądał :) jest tysiac rozwiazań .... pocwicz.... mozesz zrobic go rowniez na wystawie w kiosku za szybą i plemnika ktory prubuje sie zza tego wydostac .... ;)
Napisano 12 Sierpień 200420 l hehe niezly pomysl :D tylko tak jak juz poprzednicy powiedzieli powyginaj opakowanie i dodaj jakies fajne tlo (bo to nijak sie prezentuje).
Napisano 12 Sierpień 200420 l Beznadziejne - słabo wykonane, słabo oświetlone, łabe textury... ja bym się zastanowił, czy opłaca się w to brnąć.. ale życzę powodzenia...
Napisano 12 Sierpień 200420 l "Durex - masz milion powodów" ... żeby to ulepszyć bo narazie wszystko leży...
Napisano 13 Sierpień 200420 l GI, gi gi gi proszę rozmyj cienie, dodaj refleksy i specular level do tekstury opakowania, dorób scenke. ;] Wkurza mnie ten niebieski plane.
Napisano 13 Sierpień 200420 l zastosuj lekki nois do tego plane i bedzie oki:) a ogolnie swietny pomysl:)
Napisano 13 Sierpień 200420 l ten plemnik powinien bc przerazajaco martwy ..a niezadowolony jakby mial zaraz zaplodnic jajeczko:)fajny temat ale popracuj nad tym aby niebyla to praca pt"jest plemnik i jestm fany z podreczika dla malolata tylko "antykoncepcja" martwy plamnik ...pozdro
Napisano 14 Sierpień 200420 l hmm tkaie 2 wnioski albo ten plemnik jest zajebiscie wielki (biedna kobieta do ktorej on sie probowal dostac wraz ze swoimi kamratami) albo ktos kto uzywa tej prezerwatywy ma bardzo malego.. wrecz miniaturowego, a poza tym takie opakowanie raczej inaczej wyglada he