Rotcore Napisano 23 Listopad 2012 Napisano 23 Listopad 2012 (edytowane) FINAŁ: link do obrazka, tam można sobie to powiększyć (nie wiem jak udostepnić na innych stronach oryginalną wielkość jaką wrzuciłem na picase) https://picasaweb.google.com/Emancypacore/DigitalArts#5817433325435216594 Witam, przedstawiam swój pomysł, nie wiem czy dobrze w temat trafiłem ale myslę że grozę da się wyczuć... na razie wip, jeszcze sporo mazania... pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]88365[/ATTACH] Edytowane 2 Grudzień 2012 przez Rotcore
Swiezy Napisano 24 Listopad 2012 Napisano 24 Listopad 2012 Hm podobnie jak u Athega, niby jest droga i cel, ale focal point przytłoczony przez otoczenie. Pozdrawiam
karola-j Napisano 24 Listopad 2012 Napisano 24 Listopad 2012 (edytowane) Jestem zdecydowanie na "tak". Podoba mi się strona, w jaką idziesz, już teraz czuję wyraźny makabryczny nastrój. Postaci są fantastyczne, jak z sennego koszmaru. Dobrze wyczuwam centralny punkt kompozycji, nie wydaje mi się przytłoczony. Edytowane 24 Listopad 2012 przez karola-j
Rotcore Napisano 25 Listopad 2012 Autor Napisano 25 Listopad 2012 Dzięki! Już widzę, że będę miał lekki problem ze światłem w drzwiach, jego relacją z postacią, ścianą i cieniem jaki powinna rzucać postać na kawałek ściany... Focal się wzmocni w miarę jak będę poprawiał walor i w momencie wydobywania tajemniczej postaci w świetle
Rotcore Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Napisano 2 Grudzień 2012 Jebs, dodaje w razie czego tyle ile zdązyłem, miałem zamiar jeszcze w niedziele troche posiedzieć... o ile termin jest do jutra do 0:00 czy wlaśnie minął... w razie czego mnie nie bierzcie pod uwagę, pozdrawiam
karola-j Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 Dzisiaj chyba możesz jeszcze popracować. Miriam napisał "do końca tego tygodnia", więc niedziela też chyba wchodzi w grę. Wydaje mi się, że w ostatniej wrzucie gdzieś zgubiła się bryła ciała postaci na pierwszym planie. Plus za cień na ścianie i krew na dalszym planie. Jestem zaintrygowana twoją historią : )
Rotcore Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Napisano 2 Grudzień 2012 no właśnie mam problem z tą postacia na pierwszym planie, nie wiem ile powinna łapać światła i mi raz, że brudna wyszła a dwa że jak wspomniałaś bryła uciekła...
Rotcore Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Napisano 2 Grudzień 2012 Finał w pierwszym, jeszcze troche poprawiłem, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi