adek Napisano 23 Listopad 2012 Share Napisano 23 Listopad 2012 Cebas na swoim blogu ujawnia coraz więcej szczegółów dotyczących nowej wersji silnika renderującego finalRender 4. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2683 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 24 Listopad 2012 Share Napisano 24 Listopad 2012 Ktoś znalazł tam gdzieś info jakie gpu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis8787 Napisano 24 Listopad 2012 Share Napisano 24 Listopad 2012 (edytowane) tutaj mówi, że używa jedną kartę Nviada Quadro 5000. Edytowane 24 Listopad 2012 przez lukis8787 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 25 Listopad 2012 Share Napisano 25 Listopad 2012 Ktoś używa jeszcze oprócz mnie tego renderera? :) Jak Cebas da ciała i nie będzie poprawy w stosunku do FR3 w jakości renderingu to chyba nikogo na ten renderer nie nawróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 Mnie te filmiki wyprowadziły z błędu. Myślałem że FR jest na podobnym poziomie rozwoju jak vray, a tu niestety przykrość i wszechobecne 'awesome' na blogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kizia3d Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 studio Alienfx od poczatku dzialalnosci uzywa jako glownego renderera Final Rendera. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas3d Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 @Mirkowaty, nie jesteś osamotniony :-) ja rownież używam fr. A co do FR4GPU to na moje oko już powinien być wydany - narazie zostaje tylko oczekiwanie i wiara w zapewnienia twórców, że czekanie się opłaca :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi