Napisano 23 Listopad 201212 l Cebas na swoim blogu ujawnia coraz więcej szczegółów dotyczących nowej wersji silnika renderującego finalRender 4. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2683
Napisano 24 Listopad 201212 l tutaj mówi, że używa jedną kartę Nviada Quadro 5000. Edytowane 24 Listopad 201212 l przez lukis8787
Napisano 25 Listopad 201212 l Ktoś używa jeszcze oprócz mnie tego renderera? :) Jak Cebas da ciała i nie będzie poprawy w stosunku do FR3 w jakości renderingu to chyba nikogo na ten renderer nie nawróci.
Napisano 26 Listopad 201212 l Mnie te filmiki wyprowadziły z błędu. Myślałem że FR jest na podobnym poziomie rozwoju jak vray, a tu niestety przykrość i wszechobecne 'awesome' na blogu.
Napisano 26 Listopad 201212 l studio Alienfx od poczatku dzialalnosci uzywa jako glownego renderera Final Rendera. pozdrawiam
Napisano 27 Listopad 201212 l @Mirkowaty, nie jesteś osamotniony :-) ja rownież używam fr. A co do FR4GPU to na moje oko już powinien być wydany - narazie zostaje tylko oczekiwanie i wiara w zapewnienia twórców, że czekanie się opłaca :-)