Napisano 29 Listopad 201212 l A teraz coś z zupełnie innej beczki Dostałem zlecenie na teledysk promujący płytę, na której pojawia się m.in Pablopavo ze swoją piosenką pt. "Koty". Termin wykonania 7 dni. Miał być animowany i ładny. Jako że z trzech warunków (animowany, ładny i w siedem dni) przynajmniej jeden musi wylecieć żeby pozostałe dwa mogły być spełnione, zaczęliśmy kombinować z kolegą od kodu i stwierdziliśmy że zrobimy prostą grę. I tak w dni parę powstały "Koty" - link poniżej - ni to gra ni to teledysk. http://www.karrot.pl/koty Dobrej zabawy.
Napisano 29 Listopad 201212 l No... bardzo fajne. Male, krotkie i pocieszne. Bardzo fajny pomysl ogolnie, bo normalnie nic by mnie nie skusilo, zeby zagrac w kolejna prosta flaszowke, a robie to, zeby odsluchac muzy. A potem chce sie wracac, zeby naklikac wiecej i tym samym slucha sie jeszcze raz :) Wedlug zasady: tanie wino jest dobre, bo jest tanie i dobre. I 2 rozne style poziomow to tez swietny pomysl. Ode mnie brawa.
Napisano 29 Listopad 201212 l Autor musiały być dwa rodzaje poziomów, bo muzycznie refreny jak to refreny odstają od zwrotek;]