Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mi się bardzo podoba tylko by było lepiej jeszcze cos jeszcze wrzucić aby wypełnić przestrzać, np: Dać po prawej takie odzielne kabiny i w nich od spodu będzie widać nogi jakiegoś gościa. W dali będzie widać skręt w lewo i tam wyjście. Mało pracy a o ile lepszy efekt!!!. A no i by można było dać jakiegos gościa odlewającego się do tych niecodziennych klopów :). Mi się bardzo podoba. Tylko ta niewykorzystana przestrzeń jest do bani.

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wiesz sa to male lustra ..tak wydaje mi sie ze one powinny i sa proporcionalne do umywalki a nie do sciany ...tak mi sie wydaje ..wiesz kazdy ma swoj punkt widzenia ja nieneguje twojego ...pozdro

Napisano

Baaaaardzo mi się podoba:-) Odjazdowa kolorystyka, dobra atmosfera. Kompozycja też jak dla mnie ok - pomieszczenia sprawia wrażnie bardziej mroczne przez te ściany i podłogę. Jednak trochę nam zginęli nasi bohaterowie w tym wszystkim... Może trzeba by jednak powrócić do poprzedniego ujęcia pozostawiając kolorystykę?

Przyczepię się do owych mocowań rur do podłogi - jak dla mnie te płyty są za duże, poza tym rura od frontu nie styka się z tym kołnierzem. Ja bym zrobiła o połowę mniejsze te kołnierze, okrągłe i tylko dwie śruby. No, ale to Twoja praca:-)

Napisano

gdy zobaczyłem:

1. prawie zemdlałem

2. jak się przyjrzałem dokładniej prawie się wyrzygałem

3. jak się przyjrzałem jeszcze dokładniej - fajna pracka! ;]

Zmień ujęcie kamery, żeby nie było tyle pustej podłogi. Jeszcze nie pasuje mi jedno - gdzie jest sufit? Czy to jest jakaś wielka sala? Jeśli lustra w umywalkach są na wysokości twarzy, to sufit powinien być jakiś metr wyżej...

pozdr,

Imaginner

Napisano

hej a sufit??? wiesz jest ale go niewidac ...jest to w starej kamienicy uwaga: KOSCIELNEJ KAPLICY teraz posylam ostateczny render i ktos bedzie w lustrze ...pozdro dzieki za dobre rady ...

POZDRAWIAM

Napisano

To chyba juz koniec ..raczej ..wolna przestrzen ..no ubolewam ze niemoge wszystkim dogodzic ale ja tak to widze ...pozdro dla wszystkich i dzieki za posty

Napisano

Chore jak poprzednia pracka, ale w odróznieniu od niej to mi sie podoba:) Bardziej dopracowanei przemyslane IMO.