Thunder Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 (edytowane) Witam, dawno nic nie wrzucałem więc postanowiłem że pochwalę się obecnym projektem. felga: baza: tak wygląda obecnie: i siateczki pozdro Edytowane 8 Luty 2013 przez Thunder
maciek.m Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 hej, fajnie się zaczyna. Co do modelu to czy w feldze nie za ostre sa wszystkie krawedzie? w aucie dosc mocno krzywi si po obu stronach tylniego nadkola, przedniego tez troche i z tylu na rogu gdzie jest wklesnieta blacha na zderzak.
Thunder Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Napisano 3 Grudzień 2012 W bazie się krzywiło ze względu na rzadką siatkę, już dawno jest to zrobione. Co do felgi to faktycznie, troszkę przegiąłem ale to nie problem poprawić ;)
Karkosik Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Hołk. Fajnie się zaczyna. Wybór auta świetny - porządny muscle car zawsze spoko. Modeling jak zwykle na najwyższym poziomie ;) Tempo dobre , tak trzymaj ;) Czekam na więcej! PS. Zastanawia mnie czemu tak mało ludzi komentuje... To przez te wakacje...a czekaj... wakacje się skończyły więc co może być przyczyną? Cza chyba zacząć modzić te wszystkie ramy i zawieszenia...
martix69 Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Fajnie :) przewidujesz wersje z "2 fast to furious" czy oryginał robisz tylko?
maciek.m Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 @Karkosik sie normalnie urazony poczulem troche, mam nadzieje ze nie o to chodzilo :) Co do autka widze juz poprawione sa te miejsca a i wszystkie inne plaszczyzny sa gladziutkie :) a wybiegajac do przodu (render) dzis na smcars taka praca sie pojawila i widzialbym cos w tym klimacie http://www.smcars.net/forums/attachments/smc-gallery-3d-stills-animation/142039d1354547279-dodge-coronet-1974-1.jpg
Karkosik Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 @Maciek.M Of course no offence. Miało być żartobliwie ;)
Thunder Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Napisano 5 Grudzień 2012 Karkosik, dzięki martix69, tam był inny rocznik, na razie nie przewiduje jakichś poprzerabianych wersji / dzięki maciek.m, widziałem już tą pracke. Plany na render miałem już niż zacząłem modelować ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;) tymczasem update
Slim_ Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Bardzo szybko Ci to idzie ;) Jakościowo też bardzo dobrze. Czekam na rendery :D
indian Napisano 11 Grudzień 2012 Napisano 11 Grudzień 2012 świetnie się to prezentuje, robisz samą blachę czy jeszcze jakieś wnętrze ?
Thunder Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Napisano 11 Grudzień 2012 Dzięki. Planuję zrobić wnętrze hp ale to dopiero w trakcie/po świętach.
maciek.m Napisano 11 Grudzień 2012 Napisano 11 Grudzień 2012 Bardzo ładne szczeguliki, mam nadzieję że zrobisz jakieś fajne zbliżenia na nie w renderach :)
indian Napisano 12 Grudzień 2012 Napisano 12 Grudzień 2012 kaabum!... świetnie to wygląda, super detal :}
maciek.m Napisano 12 Grudzień 2012 Napisano 12 Grudzień 2012 To prawda, super wygląda :) jedyne co wypatrzyłem to cos sie troche krzywi na boku auta w górnym z dwoch przetłoczeń. No i tą felge popraw :)
Thunder Napisano 8 Luty 2013 Autor Napisano 8 Luty 2013 Troszkę mnie nie było no ale nie wracam z pustymi rękami. Postanowiłem zrobić sobie teczkę z moimi modelami samochodów. Takie dwa powstały ostatnio: a tutaj wstępna baza i felga następnego: Chargera będę powoli kończył w wolnych chwilach
Rekomendowane odpowiedzi