Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam,

dawno nic nie wrzuca艂em wi臋c postanowi艂em 偶e pochwal臋 si臋 obecnym projektem.

felga:

felga.jpg

baza:

1.PNG

2.PNG

tak wygl膮da obecnie:

7.PNG

i siateczki

siata1.PNG

siata2.PNG

pozdro

Edytowane przez Thunder

• Odpowiedzi 19
  • Wy艣wietle艅 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hej, fajnie si臋 zaczyna. Co do modelu to czy w feldze nie za ostre sa wszystkie krawedzie? w aucie dosc mocno krzywi si po obu stronach tylniego nadkola, przedniego tez troche i z tylu na rogu gdzie jest wklesnieta blacha na zderzak.

Napisano
  • Autor

W bazie si臋 krzywi艂o ze wzgl臋du na rzadk膮 siatk臋, ju偶 dawno jest to zrobione. Co do felgi to faktycznie, troszk臋 przegi膮艂em ale to nie problem poprawi膰 ;)

Napisano

Ho艂k.

Fajnie si臋 zaczyna. Wyb贸r auta 艣wietny - porz膮dny muscle car zawsze spoko.

Modeling jak zwykle na najwy偶szym poziomie ;) Tempo dobre , tak trzymaj ;)

Czekam na wi臋cej!

PS. Zastanawia mnie czemu tak ma艂o ludzi komentuje... To przez te wakacje...a czekaj... wakacje si臋 sko艅czy艂y wi臋c co mo偶e by膰 przyczyn膮? Cza chyba zacz膮膰 modzi膰 te wszystkie ramy i zawieszenia...

Napisano

@Karkosik sie normalnie urazony poczulem troche, mam nadzieje ze nie o to chodzilo :)

Co do autka widze juz poprawione sa te miejsca a i wszystkie inne plaszczyzny sa gladziutkie :) a wybiegajac do przodu (render) dzis na smcars taka praca sie pojawila i widzialbym cos w tym klimacie http://www.smcars.net/forums/attachments/smc-gallery-3d-stills-animation/142039d1354547279-dodge-coronet-1974-1.jpg

Napisano
  • Autor

Karkosik, dzi臋ki

martix69, tam by艂 inny rocznik, na razie nie przewiduje jakich艣 poprzerabianych wersji / dzi臋ki

maciek.m, widzia艂em ju偶 t膮 pracke. Plany na render mia艂em ju偶 ni偶 zacz膮艂em modelowa膰 ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

tymczasem update

13.jpg

Napisano

Bardzo szybko Ci to idzie ;) Jako艣ciowo te偶 bardzo dobrze.

Czekam na rendery :D

Napisano

艣wietnie si臋 to prezentuje, robisz sam膮 blach臋 czy jeszcze jakie艣 wn臋trze ?

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki. Planuj臋 zrobi膰 wn臋trze hp ale to dopiero w trakcie/po 艣wi臋tach.

Napisano

Bardzo 艂adne szczeguliki, mam nadziej臋 偶e zrobisz jakie艣 fajne zbli偶enia na nie w renderach :)

Napisano

To prawda, super wygl膮da :) jedyne co wypatrzy艂em to cos sie troche krzywi na boku auta w g贸rnym z dwoch przet艂ocze艅. No i t膮 felge popraw :)

Napisano
  • Autor

Troszk臋 mnie nie by艂o no ale nie wracam z pustymi r臋kami. Postanowi艂em zrobi膰 sobie teczk臋 z moimi modelami samochod贸w. Takie dwa powsta艂y ostatnio:

6.PNG

7.PNG

clay5.jpg

clay9.jpg

a tutaj wst臋pna baza i felga nast臋pnego:

2.PNG

3.PNG

4.PNG

1.PNG

Chargera b臋d臋 powoli ko艅czy艂 w wolnych chwilach

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie