Napisano 2 Grudzie艅 201212 l Witam, dawno nic nie wrzuca艂em wi臋c postanowi艂em 偶e pochwal臋 si臋 obecnym projektem. felga: baza: tak wygl膮da obecnie: i siateczki 聽 pozdro Edytowane 8 Luty 201312 l przez Thunder
Napisano 3 Grudzie艅 201212 l hej, fajnie si臋 zaczyna. Co do modelu to czy w feldze nie za ostre sa wszystkie krawedzie? w aucie dosc mocno krzywi si po obu stronach tylniego nadkola, przedniego tez troche i z tylu na rogu gdzie jest wklesnieta blacha na zderzak.
Napisano 3 Grudzie艅 201212 l Autor W bazie si臋 krzywi艂o ze wzgl臋du na rzadk膮 siatk臋, ju偶 dawno jest to zrobione. Co do felgi to faktycznie, troszk臋 przegi膮艂em ale to nie problem poprawi膰 ;)
Napisano 5 Grudzie艅 201212 l Ho艂k. Fajnie si臋 zaczyna. Wyb贸r auta 艣wietny - porz膮dny muscle car zawsze spoko. Modeling jak zwykle na najwy偶szym poziomie ;) Tempo dobre , tak trzymaj ;) Czekam na wi臋cej! 聽 PS. Zastanawia mnie czemu tak ma艂o ludzi komentuje... To przez te wakacje...a czekaj... wakacje si臋 sko艅czy艂y wi臋c co mo偶e by膰 przyczyn膮? Cza chyba zacz膮膰 modzi膰 te wszystkie ramy i zawieszenia...
Napisano 5 Grudzie艅 201212 l Fajnie :) przewidujesz wersje z "2 fast to furious" czy orygina艂 robisz tylko?
Napisano 5 Grudzie艅 201212 l @Karkosik sie normalnie urazony poczulem troche, mam nadzieje ze nie o to chodzilo :) 聽 Co do autka widze juz poprawione sa te miejsca a i wszystkie inne plaszczyzny sa gladziutkie :) a wybiegajac do przodu (render) dzis na smcars taka praca sie pojawila i widzialbym cos w tym klimacie http://www.smcars.net/forums/attachments/smc-gallery-3d-stills-animation/142039d1354547279-dodge-coronet-1974-1.jpg
Napisano 5 Grudzie艅 201212 l Autor Karkosik, dzi臋ki martix69, tam by艂 inny rocznik, na razie nie przewiduje jakich艣 poprzerabianych wersji / dzi臋ki maciek.m, widzia艂em ju偶 t膮 pracke. Plany na render mia艂em ju偶 ni偶 zacz膮艂em modelowa膰 ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;) 聽 tymczasem update
Napisano 5 Grudzie艅 201212 l Bardzo szybko Ci to idzie ;) Jako艣ciowo te偶 bardzo dobrze. Czekam na rendery :D
Napisano 11 Grudzie艅 201212 l 艣wietnie si臋 to prezentuje, robisz sam膮 blach臋 czy jeszcze jakie艣 wn臋trze ?
Napisano 11 Grudzie艅 201212 l Autor Dzi臋ki. Planuj臋 zrobi膰 wn臋trze hp ale to dopiero w trakcie/po 艣wi臋tach.
Napisano 11 Grudzie艅 201212 l Bardzo 艂adne szczeguliki, mam nadziej臋 偶e zrobisz jakie艣 fajne zbli偶enia na nie w renderach :)
Napisano 12 Grudzie艅 201212 l To prawda, super wygl膮da :) jedyne co wypatrzy艂em to cos sie troche krzywi na boku auta w g贸rnym z dwoch przet艂ocze艅. No i t膮 felge popraw :)
Napisano 8 Luty 201312 l Autor Troszk臋 mnie nie by艂o no ale nie wracam z pustymi r臋kami. Postanowi艂em zrobi膰 sobie teczk臋 z moimi modelami samochod贸w. Takie dwa powsta艂y ostatnio: 聽 a tutaj wst臋pna baza i felga nast臋pnego: Chargera b臋d臋 powoli ko艅czy艂 w wolnych chwilach
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto