Napisano 13 Sierpień 200420 l Nie wiecie czy istnieje jakas nakladka umozliwiajaca wlaczenie tej opcji w 3ds maxie v.3 ?? Bo z tego co wiem to w tej wersji nie bylo jeszcze poly modelingu. Dzieki z góry za informacje
Napisano 13 Sierpień 200420 l lol poly moddelingu ? hyhyhyhyhyhyhy ty to fajnie ale ja w v2 poly moddelowalem.... :P Tutoriale sie kłaniaja przerób kilka a znajdziesz :P hehe poly modelingu nie bylo .....hehe mega lol
Napisano 13 Sierpień 200420 l chodzi mu o to ze ma jedynie editable mesh,a nie ma editable poly..... nie mam pojęcia nic o zadnych nakładkach.....
Napisano 13 Sierpień 200420 l Marcinku, nie uciska Ci za bardzo glowki ta zabia czapeczka? Editable Poly bylo chyba dopiero w R4 bodajze, a 'nakladek' afaik nie ma.
Napisano 13 Sierpień 200420 l Był taki zestaw skryptów ułatwiających modelowanie o nazwie 'meshtools'. Może nie przypominało to typowych narzędzi polymodelingu, ale miał parę ciekawych rzeczy ułatwiających modelowanie.. tylko nie wiem, czy można jeszcze gdzieś te skrypty dorwać - na max3d.pl sa ale z opisu wynika, ze do R4.
Napisano 13 Sierpień 200420 l moze będzie na http://www.maxplugins.de Chyba jeszcze mają dział do maxa r3
Napisano 13 Sierpień 200420 l Z tego co pamiętam (chyba że się myle) meshtools działały tylko przy editable poly a nie mesh.