bilinek Napisano 9 Grudzień 2012 Share Napisano 9 Grudzień 2012 Witam, Czy jest jakaś możliwość importu wnętrza do AutoCada? Mam wykonane wizualizacje i muszę do nich zrobić rysunki technicze. Wydaje mi się, że raczej nie jest to możliwe, ale wolę zapytać speców :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 9 Grudzień 2012 Share Napisano 9 Grudzień 2012 Zrób "export" z Max-a wybierając opcję zapisu jako DWG, DXF lub FBX AutoCAD ma też możliwość importu plików 3ds. Znajdziesz w menu "wstaw" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilinek Napisano 9 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2012 Dzięki wielkie. A mam jeszcze jedno pytanie. Jak przejść na widok 2d, abym mógł zrobić wymiary itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamico Napisano 9 Grudzień 2012 Share Napisano 9 Grudzień 2012 menu widok -> widoki3d -> góra I jeżeli masz inny sposób wyświetlania widok -> style wizualne -> model szkieletowy 2D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi