kaziol16 Napisano 9 Grudzień 2012 Share Napisano 9 Grudzień 2012 (edytowane) Hello, chciałem się podzielić moją trzecią w życiu pracką w Zbrashu. Pracuję w Zi od jakiegoś miesiąca, dajcie znać proszę co o tym myślicie. Piórko dodane już w PS Hope You like it! Edytowane 9 Grudzień 2012 przez kaziol16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Grudzień 2012 Share Napisano 9 Grudzień 2012 Fajny. Przesunęłabym go w lewo w kadrze. Dolne oko trochę dziwne, jakby za jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMat Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 Polska jazyk - dobra jazyk. A co do pracki to model spoko, jedynie skóra na tym pingwinie ( kurczaku? ) jakaś taka dziwna - plastikowa, może było by lepiej użyć materiału typu SSS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 Jest wypas :D. Co do kadru Pingwin biegła na render i nie wyhamowal... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlipek Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 Fajny model. Najważniejsze to dobry fryz :). Bardzo pozytywna praca. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 Jest wypas :D. Co do kadru Pingwin biegła na render i nie wyhamowal... :) pigeon to golab :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 Cytat Zamieszczone przez Sebazx6r Zobacz posta Jest wypas :D. Co do kadru Pingwin biegła na render i nie wyhamowal... :) pigeon to golab :P troche późno pisałem... qrde jak gołąb to trochę zauważyłem notę. Niech zmieni nazwę na pingwin :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MonsterDream Napisano 10 Grudzień 2012 Share Napisano 10 Grudzień 2012 Hehe jest spoko :) Ja bym nic nie zmieniał, no może posłałbym go na siłownie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziol16 Napisano 11 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2012 Dzięki bardzo za komentarze:) Gołąbek nie tyle biegł i nie wychamował, co kopie nogą i broni się oskubania z ostatniego piórka. Wiem, że bardziej przypomina pingwina niż gołębia, ale niech tak już zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 12 Grudzień 2012 Share Napisano 12 Grudzień 2012 Zmien tytul i walcz o front :p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziol16 Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2012 Zmien tytul i walcz o front :p. zmiana na polski czy na pingwina? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 13 Grudzień 2012 Share Napisano 13 Grudzień 2012 Oczywiscie na pingwina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi