Damx Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Otóż to zainstalowałem 3ds Maxa 2013. W viewportach nic nie widać. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Cześć. A nie odpaliłeś w międzyczasie jakiegoś filmu/gry/filmu we flashu, np z youtuba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damx Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2012 Nie problem rozwiązany, wystarczyło wejść w customize, preferences, viewports, chose driver i wybrać Direct. Ale za chęci daje podziękował, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Tak, niby to rozwiązuje problem, jednak jeśli się da - zazwyczaj lepiej pracować na Nitrousie. Jeżeli chcesz powalczyć dalej - to upewnij się że masz wszystkie aktualizacje zainstalowane. Zarówno do maxa, jak i do sterowników karty graficznej. Napisz czy wywala Ci tak za każdym razem, czy raz na jakiś czas. No chyba że Direct Ci wystarcza :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damx Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2012 Nie mam sterowników wcale zainstalowanych tak więc... Ostatnio z xp na 7 zmieniłem tak więc musze zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 To koniecznie poinstaluj wszystkie takie rzeczy, nie tylko nie będziesz miał takich problemów ale i znacznie wzrośnie sprawność działania podglądu. Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Tak czy owak, mi odpalenie flasha nadal rujnuje viewporty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi