Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Panowie, potrzebuję wsparcia, kontynuować wersję z nocą w tle, czy 'depresyjnym kontrastem'? Liczę przy okazji na zbesztanie : P

snowman-c_xwrraxp.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardziej mi się podoba depresyjny kontrast.

Jeżeli chodzi o moje uwagi (:P) to drzewa są płaskie bo gałęzie rozchodzą się na jednej płaszczyźnie, jakbyś wyogkrąglił brzuch bałwana bo się przez światło latarki spłaszczył. Pomijając to zapowiada się ciekawie:)

Napisano

Mi za to podchodzi bardziej nocna wersja. Ekstra pomysł z czaszkami zamiast guzików!! :) Tylko wszystko bym przyciemnił i dał bardziej światło od dołu tak żeby oświetlał bałwana tylko to dziecko, ale intensywnym dolnym światłem - dałoby to więcej "strasznego" wyglądu :) Co do drzew - zgadzam się - za płaskie i mało straszne. Brakuje też pierwszego planu - jakiejś gałęzi między chłopcem, a widzem, jakiś krzaków obok nich, no i przydałaby się jakaś sowa, kruk, wiewióra, albo inne zwierzę z lasu w kadrze. Niebo mogłoby mieć kilka chmur takich płaskich (nie wiem jaki to rodzaj), na których trochę pracowałoby światło księżyca.

Napisano
  • Autor

Dzięki Panowie! Obiecałem sobie że po za wersją malowaną zrobię jeszcze typowo cartoonową tego samego konceptu, no i coś tam napaćkałem:

snowman_cartoon.jpg

film:

Poniżej finish wersji DP:

madsnowma_xwrerpp.jpg

film: