Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie, potrzebuję wsparcia, kontynuować wersję z nocą w tle, czy 'depresyjnym kontrastem'? Liczę przy okazji na zbesztanie : P

snowman-c_xwrraxp.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardziej mi się podoba depresyjny kontrast.

Jeżeli chodzi o moje uwagi (:P) to drzewa są płaskie bo gałęzie rozchodzą się na jednej płaszczyźnie, jakbyś wyogkrąglił brzuch bałwana bo się przez światło latarki spłaszczył. Pomijając to zapowiada się ciekawie:)

Napisano

Mi za to podchodzi bardziej nocna wersja. Ekstra pomysł z czaszkami zamiast guzików!! :) Tylko wszystko bym przyciemnił i dał bardziej światło od dołu tak żeby oświetlał bałwana tylko to dziecko, ale intensywnym dolnym światłem - dałoby to więcej "strasznego" wyglądu :) Co do drzew - zgadzam się - za płaskie i mało straszne. Brakuje też pierwszego planu - jakiejś gałęzi między chłopcem, a widzem, jakiś krzaków obok nich, no i przydałaby się jakaś sowa, kruk, wiewióra, albo inne zwierzę z lasu w kadrze. Niebo mogłoby mieć kilka chmur takich płaskich (nie wiem jaki to rodzaj), na których trochę pracowałoby światło księżyca.

Napisano

Dzięki Panowie! Obiecałem sobie że po za wersją malowaną zrobię jeszcze typowo cartoonową tego samego konceptu, no i coś tam napaćkałem:

snowman_cartoon.jpg

film:

Poniżej finish wersji DP:

madsnowma_xwrerpp.jpg

film: