Napisano 2 Styczeń 201312 l Witam, chciałem się nie tyle podzielić swoimi pracami, co zaczerpnąć przydatnych wskazówek. Jest to moja pierwsza praca w 3ds maxie, wcześniej były tylko tutoriale. Zamieszczam więc kilka zdjęć z jak widzicie dopiero początków mojego modelu. Nie wiem czy całkowicie go dokończę ponieważ mimo, że jestem bardzo początkujący to już widzę wiele niedociągnięć i blędów, których nie chce mi się poprawiać. Poniżej zrzuty i podstawowe, proste rendery. Pozdrawiam.[ATTACH=CONFIG]88726[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]88724[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]88722[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]88725[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]88723[/ATTACH] Edytowane 7 Styczeń 201312 l przez DrRambo
Napisano 3 Styczeń 201312 l Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy POST. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).
Napisano 5 Styczeń 201312 l Autor Jednak postanowiłem dokończyć ten model. Felgus: [ATTACH=CONFIG]88773[/ATTACH] Felga jeszcze nie skończona w 100%, brakuje głównie śrub. Wzoruję się zdjęciem zamieszczonym w załącznikach. Pozdro Edytowane 5 Styczeń 201312 l przez DrRambo
Napisano 6 Styczeń 201312 l Myślę że jak na bardzo początkującego to jest spoko :) model wydaje się być prosty bez krzywizn , widać że umiesz modelować i z czasem nabierzesz wprawy ;) Specjalistą nie jestem, może niech się wypowie ktoś bardziej ogarnięty w tym temacie . Pozdro :)
Napisano 22 Styczeń 201312 l Autor Znalazłem trochę czasu więc wrzucam aktualizacje Ferrari Pozdro Edytowane 24 Styczeń 201312 l przez DrRambo
Napisano 22 Styczeń 201312 l Zderzak sie trochę krzywi, na dachu brzydki kant na łączeniu i linia górna przedniej szyby do poprawy. Koło tylne za mocno schowane. Poza tym w miarę ok.
Napisano 22 Styczeń 201312 l Autor Na pewno zderzak i koło poprawię. Co do dachu to jeszcze w zasadzie w ogóle nie tknięty więc też zostanie na pewno poprawiony. Dzięki za komentarz.