Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

chciałem się nie tyle podzielić swoimi pracami, co zaczerpnąć przydatnych wskazówek.

Jest to moja pierwsza praca w 3ds maxie, wcześniej były tylko tutoriale.

Zamieszczam więc kilka zdjęć z jak widzicie dopiero początków mojego modelu. Nie wiem czy całkowicie go dokończę ponieważ mimo, że jestem bardzo początkujący to już widzę wiele niedociągnięć i blędów, których nie chce mi się poprawiać.

Poniżej zrzuty i podstawowe, proste rendery.

Pozdrawiam.[ATTACH=CONFIG]88726[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]88724[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]88722[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]88725[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]88723[/ATTACH]

Edytowane przez DrRambo

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,

proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy POST. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane).

Napisano
  • Autor

Jednak postanowiłem dokończyć ten model.

Felgus:

[ATTACH=CONFIG]88773[/ATTACH]

Felga jeszcze nie skończona w 100%, brakuje głównie śrub. Wzoruję się zdjęciem zamieszczonym w załącznikach.

Pozdro

Edytowane przez DrRambo

Napisano

Myślę że jak na bardzo początkującego to jest spoko :) model wydaje się być prosty bez krzywizn , widać że umiesz modelować i z czasem nabierzesz wprawy ;) Specjalistą nie jestem, może niech się wypowie ktoś bardziej ogarnięty w tym temacie . Pozdro :)

Napisano
  • Autor

Znalazłem trochę czasu więc wrzucam aktualizacje Ferrari

ferrariph.png

Pozdro

Edytowane przez DrRambo

Napisano

Zderzak sie trochę krzywi, na dachu brzydki kant na łączeniu i linia górna przedniej szyby do poprawy. Koło tylne za mocno schowane. Poza tym w miarę ok.

Napisano
  • Autor

Na pewno zderzak i koło poprawię. Co do dachu to jeszcze w zasadzie w ogóle nie tknięty więc też zostanie na pewno poprawiony.

Dzięki za komentarz.