tr000tyl Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Oto moja najnowsza wizualizacja. Mam nadzieję że się spodoba :) www.scopedesignstudio.com Edytowane 9 Styczeń 2013 przez tr000tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Wizka jak wizka, szału nie ma. Mam wrażenie że dom ma dziwne proporcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlipek Napisano 10 Styczeń 2013 Share Napisano 10 Styczeń 2013 Mi osobiście się podoba. Ładna chatka. Mógłbym w takiej zamieszkać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 10 Styczeń 2013 Share Napisano 10 Styczeń 2013 Mi się podoba. Fajny glow z nieba po prawej. Butelka woła o pomste do nieba. Chyba miało być wino ale nie wygląda. Nad deskami mógłbyś jeszcze troszke posiedzieć. Bluszcz wyszedł super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi