bulwa11 Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 Witam. Zająłem się kolejnym wnętrzem. Salon podpatrzony z jakiejś gazetki, nie mam na celu skopiować go tylko luźno się wzoruje na nim. Soft: 3dsMax 2012 Render: Vray modele: własne materiały: około 50% z vraymaterials.de, druga połowa moja, widok za oknem znaleziony w google. scena świecona vray sun'em oraz kilkoma vray lights Zegar, który wywołał dziwne problemy ze światłem wyrzuciłem, bo mi nie bardzo pasuje. Na pierwszym planie mam problem z materiałem szkła na tych szafkach, cały czas próbuje go naprawić. Napiszcie co sądzicie bo brakuje mi opinii kogoś innego oprócz mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MonsterDream Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 Ogólnie to sama prezentacja jest chyba nudna, może z innej perspektywy byłoby ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 18 Styczeń 2013 Share Napisano 18 Styczeń 2013 wsadź materiał podłogi w overridemtl http://www.spot3d.com/vray/help/150SP1/examples_vray_overridemtl.htm , materiały sa strasznie matowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi