i3arahir Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Witam. Zrobiłem filmik, zainspirowany przedwczorajszym egzaminem, może kogoś zmotywuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 i po co Ci te studia skoro krecisz batmana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 odkładaj stypendium na prawnika prymusie :) swoją drogą klimaty studenckie są bardzo spoko, ale przez internet zaczyna to się wylewać zewsząd i przypomina kolejny etap życiowy gimbazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Olaf: Nie znałem określenia gimbaza, chociaż sam nie tak dawno jeszcze byłem w odpowiednim wieku. Widocznie człowiek uczy się jednak przez całe życie;) A co do filmiku, to youtube już pełen podobnych pomysłów. Od czasu "sesji na zaporożu" omijam szerokim łukiem podobną radosną twórczość. Przy okazji, powodzenia w sesji. Ja na szczęście jutro kończę egzaminy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi