Skocz do zawartości

W jakim programie zostało to zrobione?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość lotuus
Napisano

Pytanie jak w tytule. bardzo proszę o wskazówki :)

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

patrzac na ten skan to jestem prawie gotow powiedziec "kartka + linijka + olowek".

A tak serio to chyba w dowolnym programie posiadajacym podstawowe narzedzia do grafiki 2d.

Gość lotuus
Napisano

dzięki :) możesz podać jakieś przykłady programów? jestem laikiem w tej kwestii.. nie ma jakiegoś programu, który oprócz grafiki oferuje także obliczenia, jak jest pokazane na skanie? jedyną opcją jest robienie tego oddzielnie i sklejanie ?

Napisano

albo jak chcesz to zrobić na wektorach, to inkscape... też darmowy i b.d. program...

chociaż faktycznie... raczej ktoś to robił tradycyjnie

Gość lotuus
Napisano

ale w sketchupie nie zrobię bryłek i obliczeń razem- może w czymś jednak da radę?

Napisano

mozliwe ze jest jakis program typowo CADowsko/projektantcki ktory pozwala na cos takiego, niestety wiekszosc uzytkowinikow tego forum to graficy a nie inzynierzy, wiecc moze byc problem ze wskazaniem ci takiego programu.

pozdrawiam

Napisano

A ja pracuje na tym w pracy. To CapePack do paletyzowania. Butelki etc, rodzaj produktu definiowany jest w programie. Dlatego przedstawia w tym przypadku na palecie np: butelki, ale mogę być inne kształty (pudełka, inny predefiniowany asortyment).

Od góry podaje w raporcie, nazwę, kod produktu, wagę, wykorzystanie powierzchni palety, wagę brutto i netto produktu, wagę towaru na palecie, wagę towaru z paletą plus graficzne przedstawienie (uproszczone) paletyzacji.