Nagash Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 Witam, jestem w trakcie robienia wizki domu. Może jakieś uwagi, sugestie? Momentami coś mi tu nie gra. Tymczasem zabieram się za drugą wizke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 Bardzo fajnie DOF kompletnie nie potrzebny.Może bym trochę kontrast podciągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekszy0 Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 Tylko moją uwagę przykuwa ten sprite z gałęzią który jest rozmyty przez DOF właśnie :) ? Ogólnie cacy tylko ta jedna rzecz mnie osobiście się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 Wizka sympatyczna i fajna Cienie nie pasują do tła powinny być bardziej wyraziste pomimo że są chmury to masz równocześnie piękny błękit a patrząc na to jak są podświetlone chmury powinieneś mieć bardziej wyraziste i ostre cienie, No i te Mietlice w tych kamieniach to zupełna pomyłka ;) tak ogólnie nie jest to roślina ozdobna tylko łakowo-stepowa i jakos tu nie pasuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMat Napisano 10 Luty 2013 Share Napisano 10 Luty 2013 Gratuluje postępów, już jest znacznie lepiej niż ostatnim razem! Faktycznie ta roślinka na pierwszym planie zupełnie nie potrzebna. Ogród i tak wygląda o niebo lepiej niż poprzednio, a szczególnie dobre wrażenie na mnie robi tło, znaczy to jak ładnie "wtopiłeś" całą scenę w otoczenie. To już jest naprawdę niezła wizka z wyjątkiem kilku małych mankamentów :) Pozdrawiam i życzę dalszych postępów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nagash Napisano 10 Luty 2013 Autor Share Napisano 10 Luty 2013 Dzięki za uwagi i słowa uznania. Dokonam kilku poprawek i wrzucę już do Finished Works 3D bo już czasu brakuje. Chciałbym się jeszcze pobawić i dopieścić szczegóły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi