Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

jestem w trakcie robienia wizki domu. Może jakieś uwagi, sugestie? Momentami coś mi tu nie gra. Tymczasem zabieram się za drugą wizke.

p28-p1-01.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajnie DOF kompletnie nie potrzebny.Może bym trochę kontrast podciągnął.

Napisano

Tylko moją uwagę przykuwa ten sprite z gałęzią który jest rozmyty przez DOF właśnie :) ? Ogólnie cacy tylko ta jedna rzecz mnie osobiście się nie podoba.

Napisano

Wizka sympatyczna i fajna

Cienie nie pasują do tła powinny być bardziej wyraziste pomimo że są chmury to masz równocześnie piękny błękit a patrząc na to jak są podświetlone chmury powinieneś mieć bardziej wyraziste i ostre cienie, No i te Mietlice w tych kamieniach to zupełna pomyłka ;) tak ogólnie nie jest to roślina ozdobna tylko łakowo-stepowa i jakos tu nie pasuje ;)

Napisano

Gratuluje postępów, już jest znacznie lepiej niż ostatnim razem!

Faktycznie ta roślinka na pierwszym planie zupełnie nie potrzebna. Ogród i tak wygląda o niebo lepiej niż poprzednio, a szczególnie dobre wrażenie na mnie robi tło, znaczy to jak ładnie "wtopiłeś" całą scenę w otoczenie. To już jest naprawdę niezła wizka z wyjątkiem kilku małych mankamentów :)

Pozdrawiam i życzę dalszych postępów.

Napisano
  • Autor

Dzięki za uwagi i słowa uznania. Dokonam kilku poprawek i wrzucę już do Finished Works 3D bo już czasu brakuje. Chciałbym się jeszcze pobawić i dopieścić szczegóły :)