Napisano 11 Luty 201312 l Robiłam ostatni dla siebie scenkę placu budowy. W sumie moja pierwsza kompozycja tego typu. Chodziło mi o nawiązanie do stylistyki malarstwa romantycznego z tamtym dramatyzmem uzyskiwanym za pomocą światłocienia. Już nie mam pomysłu co z tym dalej robić, więc chętnie posłucham waszych uwag. [ATTACH=CONFIG]90076[/ATTACH] Edytowane 10 Kwiecień 201312 l przez numnah
Napisano 9 Kwiecień 201312 l A to już stare, broń z filmu "District 9" [ATTACH=CONFIG]90075[/ATTACH] Edytowane 10 Kwiecień 201312 l przez numnah
Napisano 10 Kwiecień 201312 l bron sie bardzo fajnie prezentuje, troche plaski render i shadery mogly by byc lepsze, pierwsza sceneria ma super klimat, tylko rowniez plasko wyszla
Napisano 10 Kwiecień 201312 l pierwsza sceneria ma super klimat, tylko rowniez plasko wyszla Dzięki, za komentarz. Mówisz płasko? A ja już na serio nie wiem jak z tego więcej wydobyć :( - - - Połączono posty - - - troche postpro da duzo :) Co to za obrazek mi wrzuciłeś?
Napisano 10 Kwiecień 201312 l Twój po postprodukcji ^^ Gdzieś był taki filmik ostatnio co ktoś pokazywał co daje dobre postpro do byle jakiej wizki.