Gość numnah Napisano 11 Luty 2013 Napisano 11 Luty 2013 (edytowane) Robiłam ostatni dla siebie scenkę placu budowy. W sumie moja pierwsza kompozycja tego typu. Chodziło mi o nawiązanie do stylistyki malarstwa romantycznego z tamtym dramatyzmem uzyskiwanym za pomocą światłocienia. Już nie mam pomysłu co z tym dalej robić, więc chętnie posłucham waszych uwag. [ATTACH=CONFIG]90076[/ATTACH] Edytowane 10 Kwiecień 2013 przez numnah
Gość numnah Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 (edytowane) A to już stare, broń z filmu "District 9" [ATTACH=CONFIG]90075[/ATTACH] Edytowane 10 Kwiecień 2013 przez numnah
plasti Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 bron sie bardzo fajnie prezentuje, troche plaski render i shadery mogly by byc lepsze, pierwsza sceneria ma super klimat, tylko rowniez plasko wyszla
Gość numnah Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 pierwsza sceneria ma super klimat, tylko rowniez plasko wyszla Dzięki, za komentarz. Mówisz płasko? A ja już na serio nie wiem jak z tego więcej wydobyć :( - - - Połączono posty - - - troche postpro da duzo :) Co to za obrazek mi wrzuciłeś?
legomir Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 Twój po postprodukcji ^^ Gdzieś był taki filmik ostatnio co ktoś pokazywał co daje dobre postpro do byle jakiej wizki.
Gość numnah Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 To chyba muszę sobie skalibrować monitor... ;)
shadowsexpe Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 http://www.viz-people.com/tutorials/183-interior-postproduction
Rekomendowane odpowiedzi