Napisano 15 Luty 201312 l Witam, mam do zrobienia stronę dt. hodowli kotów. Wygląda ona tak: http://kotyrasowe-bydgoszcz.cba.pl/strona/ Na razie jest to jakby wersja wczesna działająca na ekranach o rozdzielczości większej od 768px. Przy mniejszej rozdzielczości pojawia się tylko na górze "MENU", które nie działa. Proszę o ocenę i kilka słów krytyki, pomysły również mile widziane. :) Błędy w kodzie pewnie są ponieważ jeszcze nie walidowałem na w3. // Edit: Co do różowego to taki kolor miał być :) Edytowane 15 Luty 201312 l przez Vega
Napisano 26 Luty 201312 l Cześć, Choć lubię koty, jednak layout nie zachwyca. 1. Reklama blokuje menu główne - później jak rolluje stronkę jest już ok, 2. Zrobiłeś kilka rodzajów rozdzielczości? dedykowanej w zależności od możliwości sprzętowych danego użytkownika? Stronka jest za duża, o wiele za duża. Ustawiłem rozdzielczość full hd i nadal nie potrafię objąć wszystkiego wzrokiem. 3. Plus za fajne niektóre fotki, 4. Plus za buttony slidera w kształcie kocich łapek Pozdr!
Napisano 26 Luty 201312 l Autor 1. Tak wiem ze jest problem z reklama, ale jest możliwość zlikwidowania jej. 2. Menu zmienia się od rozdzielczości 768px, tak żeby moc wyświetlać na telefonach i tabletach. Reszta strony pozostaje taka sama tylko wielkość czcionki i zdjęć zmienia się, w zależności od szerokości okna). Dzięki za uwagi. Wysłano z telefonu.