marc_in Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 Witam ,moj problem polega na tym ze w 3ds 6.0 kazdy nowy obiekt jaki tworze automatycznie tworzy sie na wspolrzednych 0.0.0 i pozniej nieda sie go przesunac. Any help ??
Gość siewa Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 no coz ja mam 3ds maxa4 ale sproboj moze przesowac recznie tzw wpisz wspolrzedne, w ostatecznosci instalnij inna wersje :)
Gość styczny Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 może naciśnij pp muszki na ten obiekt i wtedy ukarze ci sie jakać podpowiedź 3ds max 5 jak tak zrobisz to masz do wyboru przesówanie transformowanie,i obkręcanie itp
Marcin Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 hmm ... styczny ... watpie ze to bylo by az tak proste ;) chodzi tu ze obiekt twozy sie w miejscu moze poprostu przeinstalowanie maxa to rozwiąze ... choc nie wiem czy nie probowal tego juz ...
kozioo Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 A wg mnie pomogłoby troszke wiecej informacji:] Jak tworzysz obiekt i jak probujesz przesuwac? Reinstalka to ostateczne wyjscie IMO
marc_in Napisano 22 Sierpień 2004 Autor Napisano 22 Sierpień 2004 tak reinstalka byla ostatnim sposobem i podzialal....... jak narazie works , ciekawe jak dlugo....
Rekomendowane odpowiedzi