Napisano 18 Sierpień 200420 l Witam ,moj problem polega na tym ze w 3ds 6.0 kazdy nowy obiekt jaki tworze automatycznie tworzy sie na wspolrzednych 0.0.0 i pozniej nieda sie go przesunac. Any help ??
Napisano 18 Sierpień 200420 l no coz ja mam 3ds maxa4 ale sproboj moze przesowac recznie tzw wpisz wspolrzedne, w ostatecznosci instalnij inna wersje :)
Napisano 19 Sierpień 200420 l może naciśnij pp muszki na ten obiekt i wtedy ukarze ci sie jakać podpowiedź 3ds max 5 jak tak zrobisz to masz do wyboru przesówanie transformowanie,i obkręcanie itp
Napisano 19 Sierpień 200420 l hmm ... styczny ... watpie ze to bylo by az tak proste ;) chodzi tu ze obiekt twozy sie w miejscu moze poprostu przeinstalowanie maxa to rozwiąze ... choc nie wiem czy nie probowal tego juz ...
Napisano 19 Sierpień 200420 l A wg mnie pomogłoby troszke wiecej informacji:] Jak tworzysz obiekt i jak probujesz przesuwac? Reinstalka to ostateczne wyjscie IMO
Napisano 22 Sierpień 200420 l Autor tak reinstalka byla ostatnim sposobem i podzialal....... jak narazie works , ciekawe jak dlugo....