DragonLightning Napisano 20 Luty 2013 Share Napisano 20 Luty 2013 Miałe pewną przygode i znikła mi jedna rzecz z paska menu. Niestety przez zabawę w ustawieniach (aby odnaleźć zaginioną opcje) znikła mi reszta pasków i obcji. Prosze o szybka pomoc (najlepiej krok po kroku) jak zresetować panele z funkcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 20 Luty 2013 Share Napisano 20 Luty 2013 Spróbuj Customize -> Load custom UI scheme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonLightning Napisano 20 Luty 2013 Autor Share Napisano 20 Luty 2013 tyle że potem musze cos wybrac ale co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 20 Luty 2013 Share Napisano 20 Luty 2013 Tam masz kilka domyślnych ustawień zapisanych. Teraz leci mi render i nie mogę powiedzieć Ci dokładnie, ale spróbuj wybrać jedną z kilku dostępnych tam ustawień, najprawdopodobniej coś z "dark" w nazwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonLightning Napisano 20 Luty 2013 Autor Share Napisano 20 Luty 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi