Bedyk Napisano 28 Luty 2013 Napisano 28 Luty 2013 Do tematu zainspirowała mnie chyba trafna uwaga apropo moich bazgrołów jaką zapodał ostatnio ICE w mojej teczce. Temat o tyle wydaje mi się nośny, że niesie ze sobą duży ładunek koloru, ekspresji, akcji i tajemniczości zarazem związanej z hermetycznym środowiskiem i działaniami nie rzadko opartymi o konspiracje i konflikty z prawem. Temat należy rozumieć jak najszerzej, nie namawiam nikogo na tworzenie własnych literowych kompozycji, ale jeżeli ktoś ma ochotę to czemu nie. Pozdrawiam i życzę dobrze wysmażonych placków * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 07.03.2013 23:59 SONDA: 08.03 ( czas trwania 3 dni )
EthicallyChallenged Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 To ja chciałbym nadmienić, iż graffiti jest starsze od filmu "Wildstyle", a nawet od samego Nowego Jorku. Co ja gadam, od USA! Co ja gadam... a zreszą co ja będę gadał:
Diem Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 EC, czadowe to jest :D Za pomysł + wykonanie masz już mój głos na bank.
Sidre Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 nice EC. ja klasycznie do tematu. i jeszcze inspiracja, polecam http://www.youtube.com/watch?v=hdacWxEqWfE
badfood Napisano 1 Marzec 2013 Napisano 1 Marzec 2013 Ostatnia wolna ściana. Tylko 1,5 h, więc bez wodotrysków
Sidre Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 jeszcze chwilka... skonczone - fota i na kwadrat.
Diem Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 Uwaga, uwaga, mamy wandali na forum :D Sidre, ładne literki ;) Jakieś takie aż nadzbyt profesjonalne xD
Diem Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 Dobra, ja już widzę, że skilla to mam za małego żeby tu coś wygrać, ale temat mi się bardzo spodobał więc też wezmę udział w zabawie :)
nicponim Napisano 2 Marzec 2013 Napisano 2 Marzec 2013 oz fuck,ale temat, az sie lezka w oku zakrecila;] Sidre-total kozak! EC-toyowanie prac, to je to!
Bedyk Napisano 2 Marzec 2013 Autor Napisano 2 Marzec 2013 dobrze, dobrze, chłopaki narzucili wysoki poziom od samego początku. nicponim: przelej te łzy na tablet =D a swoją drogą to jestem ciekaw Twoich dokonań w tej materii bo Sidre jakkolwiek są mi znane =]
MacOG Napisano 5 Marzec 2013 Napisano 5 Marzec 2013 Bedyk bardzo klimatyczna praca, ten wyraz twarzy wszystko tłumaczy. Nie ma się do czego przyczepić 10/10.
Sidre Napisano 6 Marzec 2013 Napisano 6 Marzec 2013 Bedyk - dobry klimat na jardzie, jakos mi te gify podeszły... ten pod voting
Rekomendowane odpowiedzi