Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam - po dlugich bojach - takie wystukalem:

Ciut ponad 5k trojkatow (pewnie jakies 500 bym urwal - ale juz mam tego grzyba dosc :), mapy 2k grzyby (color, emissive) + 1k podstawka (color + spec)

Wszystkie rendery z Marmoseta - zawiodlem sie na wyswietlaniu kanalu alpha - kiszka troche z sortowaniem i swiatlami... musze obadac xoliul'a do maxa :)

piszcie co myslicie :)

dzieki i pozdrawiam

f.

[ATTACH=CONFIG]89675[/ATTACH]

m7d4w.jpg

sywhnl.jpg

316ucxs.jpg

i jeszcze mapki

2hx9a9l.jpg

Edytowane przez ftorek

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mega :D

Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 10 znaków

Napisano

bardzo mi się podoba, ale można by było przyciąć na geometrii i tekstury inaczej upchać bo grzybki praktycznie sie nie różnią...

Napisano

Rzeczywiscie można przyciąć na geometrii, ale poza tym... wspaniały model i tekstury

Napisano
  • Autor

dzieki panowie za komenty, cieszem siem ze sie podoba :)

Coyote -> no masz racje - ale w pewnym momencie stracilem rachube z geometria - za duzo mam na podstawce a za malo na kapeluszach - no i generalnie daloby sie jakie 500 trojkatow urwac a nawet wiecej jakby porzadnie przysiąść :)

co do texturki - tez masz racje :) ale jak narazie wole nie kombinowac za bardzo - to moj drugi model ze sculptem i normalnymi wiec co do jakis grubszych optymalizacji na razie nie zagladam (mam dużo urwania głowy z innymi sprawami) - ale w sumie to moglem mniejszego grzybka ciut inaczej pokolorowac

boiltic - dzięki

mirach - kope lat :D

pozdrawiam

f.