ftorek Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 (edytowane) Witam - po dlugich bojach - takie wystukalem: Ciut ponad 5k trojkatow (pewnie jakies 500 bym urwal - ale juz mam tego grzyba dosc :), mapy 2k grzyby (color, emissive) + 1k podstawka (color + spec) Wszystkie rendery z Marmoseta - zawiodlem sie na wyswietlaniu kanalu alpha - kiszka troche z sortowaniem i swiatlami... musze obadac xoliul'a do maxa :) piszcie co myslicie :) dzieki i pozdrawiam f. [ATTACH=CONFIG]89675[/ATTACH] i jeszcze mapki Edytowane 5 Marzec 2013 przez ftorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 Świetne halucynkowe kureczki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 Mega :D Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 10 znaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 bardzo mi się podoba, ale można by było przyciąć na geometrii i tekstury inaczej upchać bo grzybki praktycznie sie nie różnią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 Rzeczywiscie można przyciąć na geometrii, ale poza tym... wspaniały model i tekstury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 6 Marzec 2013 Share Napisano 6 Marzec 2013 Super grzybki, bardzo plastycznie wyszly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 6 Marzec 2013 Autor Share Napisano 6 Marzec 2013 dzieki panowie za komenty, cieszem siem ze sie podoba :) Coyote -> no masz racje - ale w pewnym momencie stracilem rachube z geometria - za duzo mam na podstawce a za malo na kapeluszach - no i generalnie daloby sie jakie 500 trojkatow urwac a nawet wiecej jakby porzadnie przysiąść :) co do texturki - tez masz racje :) ale jak narazie wole nie kombinowac za bardzo - to moj drugi model ze sculptem i normalnymi wiec co do jakis grubszych optymalizacji na razie nie zagladam (mam dużo urwania głowy z innymi sprawami) - ale w sumie to moglem mniejszego grzybka ciut inaczej pokolorowac boiltic - dzięki mirach - kope lat :D pozdrawiam f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi