Napisano 12 Marzec 201312 l Chyba trochę nietypowy ale na pewno ciekawy program warty 89 $ a teraz dostępny za darmo. Xara Xtreme is the perfect graphics tool for all your drawing, photo and design needs. Whether you want to create illustrations, edit your photos, layout a brochure or create some web graphics, Xara Xtreme's fast and easy to use design tools make it a pleasure to be creative. Dla zdobycia klucza należy założyć konto. http://www.xara.com/us/specialoffers/designer/ Edytowane 13 Marzec 201312 l przez michalo
Napisano 12 Marzec 201312 l Fajnie.... jeszcze jakbyś jakiegoś linka rzucił tak w celu ułatwienia życia innym:)
Napisano 12 Marzec 201312 l Fajna akcja. Osobiście używam 7 i jestem naprawdę zadowolony. Mały i przede wszystkim szybki program. Silnik Xary był kiedyś najszybszy w branży... teraz nie wiem jak jest, ale w porównaniu do Corella 11 jaki mam w robocie to jak by porównywać muszkę owocówkę z F-22 (oczywiście F-22 to Xara ;) ) Pozdr.
Napisano 13 Marzec 201312 l Autor Poprawiłem posta ;) Dzięki Piotr. Nie dłubałem długo ale podoba mi się ten sofcik. Na youtubie można podpatrzeć jakby co.