eAn Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Taka praca narysowana ręcznie w 25 minutek, w deszczowy dzień, co o tym sądziecie??
lumaq Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Heh sam szczurek i jego gest nakazuje mi sie spytac co ten uw szczurek robi druga reka?:P Fajnie ta reka z fakiem narysowana a i caly szczurek tez niezgorszy. Troche za dluga srodkowa czesc palca wskazujacego. Nie zebym sie czeopial.. tak tylko.
little-ninja Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 no ten twoj szczorek wyglada jakby sobie dlubal w nosie heh pokaz jeszcze jakies szkice bo wygladaja calkiem calkiem
eAn Napisano 21 Sierpień 2004 Autor Napisano 21 Sierpień 2004 lumaq no masz racje z tym palcem, ale to tylko taki szkic, teraz dodam 2 moje stare szkice pół roczne( co wy na to ): no i drugi szkic: :)
smart Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 Witam fajna arbuzia głowa:).ale wrzuć coś świeżego pozdro
MaggeM Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 No cool :) A tak wogole to on chyba ma naprawde ten palec w nosie....Fajne szkice :D
asfalton Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 ten pierwsz wyglada jak grafika na samolot akrobatyczny he he albo maskotka jakiejs organizacji calkiem fajna postac
Carioca Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 2 stare szkice?? Ja myslalem ze Jake Parker narysowal to nieco dawniej(szkoda ze na jego oficjalnej stronie nie ma tych szkicow).A propos to jeden z moich numeros unos!!! http://www.agent44.com
Rekomendowane odpowiedzi