Napisano 20 Sierpień 200420 l Taka praca narysowana ręcznie w 25 minutek, w deszczowy dzień, co o tym sądziecie??
Napisano 20 Sierpień 200420 l Heh sam szczurek i jego gest nakazuje mi sie spytac co ten uw szczurek robi druga reka?:P Fajnie ta reka z fakiem narysowana a i caly szczurek tez niezgorszy. Troche za dluga srodkowa czesc palca wskazujacego. Nie zebym sie czeopial.. tak tylko.
Napisano 21 Sierpień 200420 l no ten twoj szczorek wyglada jakby sobie dlubal w nosie heh pokaz jeszcze jakies szkice bo wygladaja calkiem calkiem
Napisano 21 Sierpień 200420 l Autor lumaq no masz racje z tym palcem, ale to tylko taki szkic, teraz dodam 2 moje stare szkice pół roczne( co wy na to ): no i drugi szkic: :)
Napisano 23 Sierpień 200420 l No cool :) A tak wogole to on chyba ma naprawde ten palec w nosie....Fajne szkice :D
Napisano 23 Sierpień 200420 l ten pierwsz wyglada jak grafika na samolot akrobatyczny he he albo maskotka jakiejs organizacji calkiem fajna postac
Napisano 3 Wrzesień 200420 l 2 stare szkice?? Ja myslalem ze Jake Parker narysowal to nieco dawniej(szkoda ze na jego oficjalnej stronie nie ma tych szkicow).A propos to jeden z moich numeros unos!!! http://www.agent44.com