zgred Napisano 19 Marzec 2013 Napisano 19 Marzec 2013 Witam,chce coś na szybko wyrenderować na rano na farmie z tematu, ale już 2 raz wywaliło mi błąd.\: unable to convert:undefined to type:float Zna ktoś rozwiazanie?
zgred Napisano 20 Marzec 2013 Autor Napisano 20 Marzec 2013 błąd wyskoczył w pliku log razem z komentarzem od rebusa, że nie mają pomysłu dlacego ten bład wystapil. Mega kolejki sa tam wogule, nie moge sie doczekac az w koncu ruszy z moim... nawet na wyzszym priorytecie.
tiger250 Napisano 20 Marzec 2013 Napisano 20 Marzec 2013 Zgred, a próbowałeś może tutaj ? http://www.renderfarm.pl/price-list Ja swego czasu jak sprawdzałem to ceyn mieli lepsze niż na Rebusie.
zgred Napisano 20 Marzec 2013 Autor Napisano 20 Marzec 2013 Wczoraj o 17 na rebusFarm wrzuciłem kase i nie dostanelem nawet 1 klatki ;/ Najpierw czekalem 4 godziny za kolejka zeby otrzymac kumunikat o bledzie i komentarzem ze nie wiedza czemu i mam zmergowac scene, pozniej nastepne 3 godziny zeby otrzymac ten sam blad. w nocy czekalem 7 godzin i nadal bylem w kolejce... rano anulowalem i zadzwonilem na szybko do jednej z polskich render farm.
Rekomendowane odpowiedzi