Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Konkurencja nie śpi , Mastera K. chcą wziąść do Lucas Arts ale ja nie oddam tak łatwo posady :D :P

tak z wolnego czasu sobie star warsy krótkie skrobnęłem Adobe Premiere + Photoshop 7

około 9 sec. Ale obróbka były dłuższa , chyba 2,5h ...... w rolach głównych :

Mój brat ( ten w jeansach) i jego śmieszny kolega:D

plik rar (1,5 MB)

http://members.lycos.co.uk/forum3dvtpl/prace_grafika/chveti/starwarsy.rar

oczywiście przypominam ( ZAPISZ ELEMENT DOCELOWY JAKO...)

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe moze byc .... chyba tez cos takiego zrobie .... mam kumpla co kijem umie wywijać niezle ... moze zrobie z dwustronnym ...

Napisano

Jak osiągnołęś efekt tych mieczyków, moja siostra pracuje w Adobie Premiere już dłuższy czas i była ciekawa.

Napisano
  • Autor

miecze były robione w photoshop'ie , może za niedługo napiszę tutoriala

Napisano

lol, zdaje sie ze twoj brat powinien na koncu stracic reke (polozyl sobie lajtsejber na ramieniu) :D :D :D

Napisano
  • Autor
lol, zdaje sie ze twoj brat powinien na koncu stracic reke (polozyl sobie lajtsejber na ramieniu) :D :D :D

ja się zastanawiałem czy tym lajtsaberem mu łba nie uciąć :D....

a co do twojego podpisu to patrz :D http://max3d.pl/forum/member.php?u=69

Napisano

lista uzytkowników ... Piotrze ;) a juz jak pisze ... to planujemy z kumplami srobic taka walkę na 6 ludzi z 4 mieczami normalnymi i 2 oburęcznymi ... no ale znajac zycie to kazdy sie wyekrci czyms ... ;)

Napisano

huehue, ładne :) fajny efekt tych mieczyków, napisz jak to się robi w shopku bo jestem bardzo ciekawy :)

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

shopiku plus adobe premiere :)

tutek będzie zrobiony do soboty ;)

master ...eeee tam , już zostawiłem mam mniejszy budżet niż twój :D co będę dopłacał za wycinanie :P

Napisano

musiałbym poszukać....

sam kiesdyś zrobiłem film związany z GW ( głównie walka na miecze)

mówie wam że metoda poklatkowa wcale nie jest az taka straszna- jakoś idze...( miałem do zrobienia ok. 7000klatek :P czasem jeden albo 2 miecze... 2 nocki + 3 dni i zrobione )

polecam film Gw epizod 13. ( tam robiono miecze i błyski w 3dsmax )..

Napisano

Byłbym wdzięczny Cazparus bo poznaję After Effects i chciałbym sobie kupić kamerę jak będę robił postępy. Narazie korzystam z aparatu fotograficznego który może kręcić filmy 30sec. w rozdzielczości320x240.

Napisano

tutorial jak zrobic mieczyki swietlne napisal teamowy kolega Leru gdzies wisi w tutorialach na max3d.pl poszukajcie:)