takashmen Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 mam dla ciebie propozycje załóż teczkę i wrzucaj tam prace, nie ma sensu zakładać nowego wątku dla jednej pracy i do tego każdorazowo jak jakąś zrobisz
ignitioner Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 Aha. Czyli poprostu, odpowiadac w watku? Bo ja nierozumiem jak to dziala:/
takashmen Napisano 23 Marzec 2013 Napisano 23 Marzec 2013 to mnie teraz zaskoczyłeś sprawa jest prosta, zakładasz wątek np. o nazwie TECZKA 2D igniotioner, czy inną zawierającą słowa TECZKA 2D i tam wrzuczasz prace jakie zrobiłeś do tej pory, w jednym poście( wklejasz linki jak zwykle) a potem jak powstanie kolejna praca wklejasz link i komentarz i dajesz wyślij odpowiedź, w taki sam sposób jak napisałeś go nade mną, tylko dołączasz obrazek :)
ignitioner Napisano 23 Marzec 2013 Autor Napisano 23 Marzec 2013 ufff Ciezka sprawa chlopaki:P A te stare wywalic co nie zeby niezasmiecaly:)
ignitioner Napisano 23 Marzec 2013 Autor Napisano 23 Marzec 2013 A jak by to przeniesc wszystko co do tej pory opublikowalem, do mojej teczki? tu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=88177
Rekomendowane odpowiedzi